Intel i7 7700K ve GTX1650 sistem ne kadar eder?

Max 10k

Düz 1050 ve i5 4460 Sistemi 5'e verdim geçen hocam .

İyi vermişsin

6k 7K ya eder diyen arkadaşlara sesleniyorum, chat GPT ile yürünmez. Hepsiburada ve trandyol gibi sitelere girin hazır sistemlere bakın bir önce - adamlar i7 birinci nesil sisteme 15k istemişler siz kimle dalganızı geçiyorsunuz, ben i5 4 nesil işlemci 24 GB RAM 500 GB SSD sistemi 7K ya toplayıp sattım hem de işlemci hariç parçalar sıfır ben bu sistemden 1.5k kar ettim sadece, i7 7700K 10k eder diyenlere de sesleniyorum, ikinci el piyasaından bütün platformlara baktım ve sıfır olanlara da i7 7700 Sistemler var hep 1 2 tane çok zor bulduk i7 7700K sistemli pcleri adamlar, minimum 20k koymuşlar ve ekran kartı da üstelik RX 550 4 GB,'siz i7 7700K değil düz olan i7 7700 sistyemlere bakmışsınız, 7700k işlemciyi tek başına 5K 6k ya satıyorlar, kandırmayın kendinizi araştırıpğ öyle gelin kanıt sunun bana bende inanayım diğer okucuyu arkadaşlarında kafaınıda bulandırmayın.

Bilgisayardan anlamayan insanlar elbet var onları kazıklamak gayet doğal.
Senin cpu gücün gpu gücün belli. Sistemin neredeyse 7-8 yıllık. Sentetik testlere bakıyorsun performans olarak çok düşük kalıyor. Ürünün ederi 10kyı geçmez.

Düz 1050 ve i5 4460 Sistemi 5'e verdim geçen hocam .

Bedavaya sistem vermişsin ya akrabana verdin ya da arkadaşına, bu sistem 5kdan daha fazla eder, i5 4460 elimde var şu an anakart H97 Gaming 3 PSU 500W 80+ Bronze modüler, kasa LED fanlı sıfır, ekran kartsız anca 7 8'e gider, sıradan anakartlar ve küçük soğutmasız anakartlar ve PSU'ları da hafif kalitesiz ürünler kullanmıyorum...

Kardeşim benim kullandığım ürünler belli son sınıf kalitesi almıştım 8 sene yıl önce öyle ucuza alayım da aman idare etsin bir sistem almadım kendime alırken ömürlük alıyorum. Ve sistemime hala güveniyorum, bir kere arıza bile vermedi ve sistemim 7/24 çalışan sistemdi hiç deformesi de yok ne çiziği ne de üzerinde bir şişlik nem bile görmedi.

Şimdi vatan bilgisayarda 22k'ya sistem buldum. Biraz daha araştırma yapsam daha iyi sistemler bulacağımı biliyorum ama şimdilik bunu referans alalım

İşlemci farkına bakıyoruz
Sentetik testlerde işlemcide 2 kat performans farkı var

Ekran kartına bakıyoruz. Oyunlarda da sentetik testlerde de fark çok fazla
%200e varan fark var (neredeyse 4 kat)

Basit bir oyun oynayan kullanıcı olduğumu farz edelim. 0 sistemle 90 fps alıyorum, senin ikinci el sisteminde 35 fps alacağım. Sen ikinci elde satıyorsun bunu. Şimdi söyle bana vatandaki sistem 22kya satılıyorsa senin elindeki sistem nasıl 20-25k etsin?

Ekstra olarak da senin işlemcinde tpm 2.0 yok. Windows 10 güncelleme desteğini kesiyor, bypass yöntemi olmadan W11 kurmak mümkün değil. Kursak bile tpm hatası alacağım uygulamalar olacak.

İstediğin kadar temiz olsun, en üst seviye olsun eskidi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
en basitinden cyberpunk'u en düşük ayarlarda açacak bu sistem. Yeni çıkan AC Shadows'da 30 fps görüyor. Yeni çıkan AAA oyunlarda 30 fps göremeyen bir sistem ne kadar etmeli?

Direkt gtx 1650 ve rtx 4060 oyun performansı farkı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2. el piyasası çok dengesiz bilgisi olmayan insanlar RGB aydınlatmalara kanıp alma potansiyeline sahip ama o sisteme 25k fiyat biçmeniz etik değil. İşlemciniz benim gözümde hâlâ yeterli ama bir yeni nesili gelince ister istemez satması zorlaşıyor en iyisi siz ilana 12'den koyun hemen satılmaz biraz beklemeniz gerekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…