Intel i7 7700K ve GTX1650 sistem ne kadar eder?

Konunun troll olduğunu düşünüyordum ki konu sahibi ciddi ciddi mesaj atana kadar. Yav kardeşim senin sistemin hangi AAA oyunda 60 FPS verebiliyor en basitinden? i7 7700'ü o kadar övmüşsün ki, ne işlemciymiş be. Ama o kadar övdüğün ve sırf i7 7700 var diye 20K'den koyuyorlar dediğin işlemcinin sıfırı gel gör ki sadece 5000TL. Ha bir de bu işlemcinin stoğu kalmadığından dolayı fahiş fiyatlara satılıyor. Bilmem kaç sene önceki işlemci bu. Ek olarak aşağıda attığım sistemde 4060 var mesela ama sen 1650'yi 20K'ya ilana koyayım diyorsun. Senin sisteminle aşağıdaki sistem arasında oyunlarda ortalama 3-4 kat fark vardır nereden baksan. Ki attığım sistem F/P bile değil ilk gördüğüm siteden buraya atıyorum. Saçma saçma konuşmanın lüzumu yok, sizin gibiler yüzünden piyasada çağ dışı kartları çağ dışı fiyatlara koyuyorlar.

Bakış açınız sadece çalışıyor mu iyi performans veriyor mu o kafadan gidiyorsunuz. Ama ömrüne gelince süresi bitince yenisini almak zorunda ya da değiştirmek zoruında kalıyorusnuz. Vatandaki hazır sisteme baktım, ve a serisi anakart kullanmış zayıf bir kart dayanıklı bir kart değil. Benim aldığım ürünlerin Max 6 yıl ve 10 yıl garantisi olan ürünler, neden 10k gibi rakama bedavaya verey, m açıkla?

İşte ömrü bitince değiştirmek zorunda kaldığımız şey sizin sisteminiz. Kötü bir sistem değil ancak ederi de belli. Anakartınız güzel buna laf yok, belki zamanının en iyi anakartı ama zamanının... Bugünün değil.
Bizim evde tüplü televizyon var, hala sapasağlam, zamanının en iyi cihazlarından birisiydi. Ama devri bitti onun. Zayıf, güçsüz dediğiniz anakart bu sistem için gayet yeterli yetmezse 2500 tl farkla b760m anakart alınabiliyor

Elinizdeki anakart sahibindende en pahalı 2500TL'ye satılıyor zaten.

Kaç sene önce üretimi durmuş ekran kartının fiyatına bakıp bunun ederi bu demen çok saçma.

Kaç sene önce üretimi durmuş ekran kartının fiyatına bakıp bunun ederi bu demen çok saçma

Bana bunun yerine GTX 1650 almam için tek bir sebep söyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bu konuyu kapatın saçmalıktan başka bir şey değil madem verdiğimiz fiyatları inkar edecektiniz neden bu konuyu açtınız? Ayrıca bir eşya satılırken 2. el fiyatına göre fiyat belirlenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…