Intel i7 870 Sapphire RX 470 Darboğaz Yapar mı?

Erdem Pınar

Hectopat
Daha fazla  
Sistem;
  • Intel i7 870 2.93 (1156 tipi)
  • Sapphire RX 470
  • Mainboard MSI 2A9C
  • 6 GB 2133 RAM
  • Güç Kaynağı: Thermaltake Smart 650W +80 Bronz
  • Windows 7 Home Premium
Sizce darboğaz olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videolar sana yol gösterir.

5-6 senelik PC nin bu kadar fazla benchmark ı olabileceğini düşünmemiştim teşekkür ederim

Çok büyük bir darboğaz olacağını sanmam ama en kötü bir yıl içerisinde işlemciyi değiştirirsen hiç fena olmaz bence. RX 470 dediğimiz kart GTX 770'i bırak, GTX 970'in de bir tık üstünde yada GTX 970'e eşit.

Farkıdayım hocam, diğer yaz anakart ile işlemci, işlemci soğutucu almayı planlıyorum, bu kış pek zamanım olmayacak zaten oyun oynamaya. CS oynuyorum çoğunlukla oda 800:600 alışkanlıklar değişmiyor

Çözünürlük iyiymiş . Şimdiden hayırlı olsun. Bu arada alacağın işlemci K serisi olmazsa ek işlemci soğutucuya çok gerek yok bence. Tabi herkes stok soğutucunun sesine katlanamayabilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…