Teknik olarak bir sorun yaşamazsınız. Kuvvetle muhtemel işlemci darboğazı olur. Bu işlemciyle alınabilecek maksimum performans neyse onu alırsınız. Ekran kartının tamamını kullanamazsınız darboğaz olursa. Sisteme bir zararı yok, kartın gücünü tam olarak alamamış olursunuz. Güçlü bir işlemciyle bu ekran kartını beslerseniz tam performans alabilirsiniz. PSU yeterli.
Diğer forumdan konuyu hatırlıyorum orada elinde olduğunu söylememiştin söyleseydin 470 al demezdik.
390X'i takabilirsin tabiki darboğaz olsa da çok iyi performans alırsın.
Diğer forumdan konuyu hatırlıyorum orada elinde olduğunu söylememiştin söyleseydin 470 al demezdik.
390X'i takabilirsin tabiki darboğaz olsa da çok iyi performans alırsın.
Kartı sistemine tak mis gibi kullan Mutlaka biraz darboğaz olacaktır ama MSI Afterburner'i açmadıgınız sürece kafanız rahat bir şekilde oyun oynarsınız.
Kartı sistemine tak mis gibi kullan Mutlaka biraz darboğaz olacaktır ama MSI Afterburner'i açmadıgınız sürece kafanız rahat bir şekilde oyun oynarsınız.
Afterburner açmamak hayatın gerçeğine gözlerini kapamak polyannacılık oynamaktır. Oyun oynarken o rakamları ekranda görmesem hep bir eksiklik duyuyorum nedense. En son bu hissi DX12 tomb raider'de yaşadım.