Intel i9 vs AMD Ryzen 9

849103

Femtopat
Intel i9 (son nesil) vs AMD Ryzen 9 (son nesil) hangisi işlemcide daha iyi? arkadaş AMD aşığı bizde intelciyiz cevaplarınızı bekliyoruz şimdiden teşekkür ederiz.

Arkadaşlar Düzenleme yapmak zorundayım; Ben Donanım'da fazla birşey anlamıyorum sistem önerisi sordum arkadaşlara şu bütçeye şu diye. bazıları intel dedi bazıları amd dedi arada kaldım. zaten doğru bilgiyi öğrenmek adına buraya yazdım amacım kaos yaratmak değil. okadar dislike atacağınıza repleyin daha iyidir.

Son düzenleme:
Oyun oynamak icin topladiginiz bilgisayara mi ariyorsunuz yoksa edit tarzi seyler yapmak icin mi? Yoksa sadece aranizda iddialasma mi?
iddialasma değilde hocam ben sistem dizeceğim yakın zamanda sisterm önerisi verirmisin diye yazdım sürekli amd attı dedim amd atma sevmiyorum kötü bana göre dedi amd daha iyi falan filan ondan buraya böyle bir yazı yazmak durumunda kaldım.

Intel Ultra serisine geçti. Kaos çıkarmak istiyorsunuz bari doğru düzgün araştırma yapın.
hocam amacım kaos çıkarmak değil doğru bilgiye ulaşmak

iddialasma değilde hocam ben sistem dizeceğim yakın zamanda sisterm önerisi verirmisin diye yazdım sürekli amd attı dedim amd atma sevmiyorum kötü bana göre dedi amd daha iyi falan filan ondan buraya böyle bir yazı yazmak durumunda kaldım.

hocam amacım kaos çıkarmak değil doğru bilgiye ulaşmak
İkiside gayet iyi ama ben İntel tercih ederdim, dogru bilgi icin sizin arastirmaniz daha iyi olur cunku cok tarafli yorumlar alabilirsiniz burada. Eger edit tarzi isler yapacaksam oyun ile fazla isim olmayacaksa da bariz bir sekilde macbook pro duz m4 veya pro ile max'ten birisi (butceye gore).

İkiside gayet iyi ama ben İntel tercih ederdim, dogru bilgi icin sizin arastirmaniz daha iyi olur cunku cok tarafli yorumlar alabilirsiniz burada. Eger edit tarzi isler yapacaksam oyun ile fazla isim olmayacaksa da bariz bir sekilde macbook pro duz m4 veya pro ile max'ten birisi (butceye gore).
haklısınız hocam zaten sistem alacağım zaman burada konu açacağım kesin Konuya cevap verdiğiniz için teşekkür ederim 😀

Haklısınız hocam zaten sistem alacağım zaman burada konu açacağım kesin konuya cevap verdiğiniz için teşekkür ederim 😀

Bak sana bu şekil anlatayım render konusunda Intel diyebilirim AMD kullanıcısı olarak ama hem oyun hem iş amaçlı Ryzen 9 9950X 1 hafta önce Ultra serisi aldım 14 günlük yasal süresi dolmadan iade ettim neden dersen verimlilik açısında Intel ama performansa bakarım dersen AMD tavsiye ederim Intel performanslı üretim yapacağına verirmli bir işlemci yapmış anlayacağın batırmış yine de sen bilirsin hangisi aklına yatarsa karar senin biz sadece tavsiye veririz benim düşüncem AMD.

Bak sana bu şekil anlatayım render konusunda Intel diyebilirim AMD kullanıcısı olarak ama hem oyun hem iş amaçlı Ryzen 9 9950X 1 hafta önce Ultra serisi aldım 14 günlük yasal süresi dolmadan iade ettim neden dersen verimlilik açısında Intel ama performansa bakarım dersen AMD tavsiye ederim Intel performanslı üretim yapacağına verirmli bir işlemci yapmış anlayacağın batırmış yine de sen bilirsin hangisi aklına yatarsa karar senin biz sadece tavsiye veririz benim düşüncem AMD.
sizde haklısınız hocam örneğin ben kırmızı rengi seviyorum siz örneğin turuncu rengi seviyorsunuz ben illa size kırmızı rengi sevmek zorundasınız diyemem. size ancak böyle anlatabilirim 😃

yakın zamanda sistem için konu açacağım

Saygılarımla,

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı