Kurdum ama aygıt yöneticisinde bulamadım. Acaba yanlış mı kuruldu eksik bir şey mi kaldı diye düşünüyorum. Bunu kontrol etmemin bir yolu var mı?Dostum en güncel chipset sürücüsünü kurduysan zaten onları düşünmene gerek yok. Ayrı ayrı güncellenecek şeyler değil onlar.
Kontrol etmenin yolunu bilmiyorum maalesef. INF sürücülerinden çok anlamam.Kurdum ama aygıt yöneticisinde bulamadım. Acaba yanlış mı kuruldu eksik bir şey mi kaldı diye düşünüyorum. Bunu kontrol etmemin bir yolu var mı?
Dostum dediğim gibi hepsi ayrı ayrı güncellenen türden değil, bi' ekran kartı sürücüsü gibi değil yani. En güncel chipset sürücüsünü yüklediysen sıkıntı olmaz zaten.Peki sence hangileri güncellenmeli ve hangi kaynaktan bulabilirim?
Chipset zaten Aygıt Yöneticisi'nde gözükecek bir şey değil hocam.Son güncel chipseti bu şekilde güncelledim. Hatta aygıt yöneticisinde gözükmedi diye 2-3 defa da kurmuşumdur.
Aygıt yöneticisinde her güncellediğim yazılımı görebiliyorum ancak chipseti göremediğimden merak ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.