T Technogamer Ziyaretçi 13 Mart 2014 #1 Msconfig'te böyle bir servis var. Nedir? Ne işe yarar? - - - Güncellendi - - - Güncel.
BlueGene Hectopat Katılım 17 Şubat 2014 Mesajlar 218 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2014 #2 İşletim sistemi boşta olduğu zaman bilgisayarın boşuna güç harcamasın diye işlemcinin saat hızlarını denetlemeye yarayan ek uygulama.
İşletim sistemi boşta olduğu zaman bilgisayarın boşuna güç harcamasın diye işlemcinin saat hızlarını denetlemeye yarayan ek uygulama.
T Technogamer Ziyaretçi 13 Mart 2014 #3 BlueGene dedi: İşletim sistemi boşta olduğu zaman bilgisayarın boşuna güç harcamasın diye işlemcinin saat hızlarını denetlemeye yarayan ek uygulama. Genişletmek için tıkla... Gerekli mi sence? Intel ekran kartını güncelleştirdiğimde çıktı.
BlueGene dedi: İşletim sistemi boşta olduğu zaman bilgisayarın boşuna güç harcamasın diye işlemcinin saat hızlarını denetlemeye yarayan ek uygulama. Genişletmek için tıkla... Gerekli mi sence? Intel ekran kartını güncelleştirdiğimde çıktı.
BlueGene Hectopat Katılım 17 Şubat 2014 Mesajlar 218 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2014 #4 Sisteme ekstra yük getirecek bir uygulama değil, çalışması yararınıza olur.