Intel "Invalid Configuration data. Please Click "Refresh Results" to try again." hatası

safab_48

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Abra v16.6.6 i5 10200h gtx 1650ti 16gb ram 500gb ssd
İyi günler. Intel driver assistan da Invalid Configuration data. Please Click "Refresh Results" to try again. Böyle bir hata alıyorum. Güncelleme yapılmıyor. Bu arada tarayıcım
Opera GX.

Şu 2 gündür bir sorun var sanırım. Bende de aynı durum.

Merhaba bende de aynı problem var. Bilgisayarda en son yaptığım NVIDIA ekran kartımı güncellemekti. Ondan sonra League of Legends'te oyuna girdiğimde ekran gidip geldi ve bilgisayar mavi ekran vermeden restart attı. Daha sonra farklı bir zamanda bilgsayar açılırken Windows logosunun olduğu ekranda alt siyah kısımlar çok kısa süreliğine karıncalandı hemen düzeldi. Şimdide bu hatayı alıyorum. Açıkçası donanımsal bir problem olmasından korkuyorum çünkü 1 sene önce laptopu aldığımda sıvı metal termal macun uygulamıştım çok dikkatli yapmıştım işlemi, sıvı metal akma ihtimaline karşı kapton bant çekmiştim. 1 senedir problem olmamıştı şu an ondan korkuyorum umarım düzelir :D

Merhaba bende de aynı problem var. Bilgisayarda en son yaptığım NVIDIA ekran kartımı güncellemekti. Ondan sonra League of Legends'te oyuna girdiğimde ekran gidip geldi ve bilgisayar mavi ekran vermeden restart attı. Daha sonra farklı bir zamanda bilgsayar açılırken Windows logosunun olduğu ekranda alt siyah kısımlar çok kısa süreliğine karıncalandı hemen düzeldi. Şimdide bu hatayı alıyorum. Açıkçası donanımsal bir problem olmasından korkuyorum çünkü 1 sene önce laptopu aldığımda sıvı metal termal macun uygulamıştım çok dikkatli yapmıştım işlemi, sıvı metal akma ihtimaline karşı kapton bant çekmiştim. 1 senedir problem olmamıştı şu an ondan korkuyorum umarım düzelir :D

Tamamdır problemi buldum. NVIDIA'nın en son çıkardığı driver 536.67. NVIDIA'nın feedback sayfasında birçok kişi aynı problemi yaşıyor. Şu anda problemi NVIDIA'da fark etmiş işte birkaç satır kendi yazıları;
"Bazı monitörler, R530 sürücülerini kullanırken görüntü akışı sıkıştırma modundayken rastgele siyah ekran titremesi görüntüleyebilir"

"[DX12] kesme sahneleri ve videolar yırtılma ve kısmı titreme gösteriyor"

Bir de 3. kişinin yaptığı yorum

"Sistemim kendini yeniden başlatana ve olay görüntüleyicide bir hata denetimi yeniden başlatma günlüğü kaydedene kadar monitörlerimde kapanıyor."

Son düzenleme:
Sayfadaki settings kısmına tıklayıp dili English yapınca düzeliyor. Bende düzeldi yani.

Şu anda yükleniyor.

Son durum bu şekilde :)

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 462
  • Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    112,9 KB · Görüntüleme: 444
Son düzenleme:
Sayfadaki settings kısmına tıklayıp dili English yapınca düzeliyor. Bende düzeldi yani.

Şu anda yükleniyor.

Son durum bu şekilde :)

İşe yaradı. Çözüm olarak işaretlenebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı