Bu ekran kart ile oyun oynanır mı? Kaç GB'lık bir ekran kartı bilgisi olan var mıdır?
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ekran kart ile oyun oynanır mı? Kaç GB'lık bir ekran kartı bilgisi olan var mıdır?
Teşekkür ederim yenidenÇok rahat oynayacağınızı düşünüyorum. HD530 ile bile bir çok oyunu orta ayarda oynuyorum (20-30 fps arası) Iris Graphics HD Graphicsden daha gelişmiştir. Hatta biraz eski seviye oyunları 4K 60fps'e kadar oynayabilirsiniz.
4k iMac | Gaming (2017) - YouTube
Yeni nesil AAA oyunlar ise 1080p Low ayarlarda 30fps civarı veriyor.
Can Intel Iris Pro Run Modern AAA PC Games? - YouTube
Oynayacağınız oyunlara benzer oynanış videolarına bakarak daha hızlı karar verebilirsiniz.
Peki ekran kartı kaç GB'dır. Mesela bazıları 4 GB filan oluyor. Biraz internetten baktım ama kaç GB olduğunu bulamadım.Çok rahat oynayacağınızı düşünüyorum. HD530 ile bile bir çok oyunu orta ayarda oynuyorum (20-30 fps arası) Iris Graphics HD Graphicsden daha gelişmiştir. Hatta biraz eski seviye oyunları 4K 60fps'e kadar oynayabilirsiniz.
4k iMac | Gaming (2017) - YouTube
Yeni nesil AAA oyunlar ise 1080p Low ayarlarda 30fps civarı veriyor.
Can Intel Iris Pro Run Modern AAA PC Games? - YouTube
Oynayacağınız oyunlara benzer oynanış videolarına bakarak daha hızlı karar verebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.