Intel Iris Plus Graphics 640 ile Oyun Oynanır mı?

Bu ekran kart ile oyun oynanır mı? Kaç GB'lık bir ekran kartı bilgisi olan var mıdır?

Çok rahat oynayacağınızı düşünüyorum. HD530 ile bile bir çok oyunu orta ayarda oynuyorum (20-30 fps arası) Iris Graphics HD Graphicsden daha gelişmiştir. Hatta biraz eski seviye oyunları 4K 60fps'e kadar oynayabilirsiniz.
4k iMac | Gaming (2017) - YouTube

Yeni nesil AAA oyunlar ise 1080p Low ayarlarda 30fps civarı veriyor.
Can Intel Iris Pro Run Modern AAA PC Games? - YouTube

Oynayacağınız oyunlara benzer oynanış videolarına bakarak daha hızlı karar verebilirsiniz.

Çok rahat oynayacağınızı düşünüyorum. HD530 ile bile bir çok oyunu orta ayarda oynuyorum (20-30 fps arası) Iris Graphics HD Graphicsden daha gelişmiştir. Hatta biraz eski seviye oyunları 4K 60fps'e kadar oynayabilirsiniz.

Oynayacağınız oyunlara benzer oynanış videolarına bakarak daha hızlı karar verebilirsiniz.
Teşekkür ederim yeniden :)

Peki ekran kartı kaç GB'dır. Mesela bazıları 4 GB filan oluyor. Biraz internetten baktım ama kaç GB olduğunu bulamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı