Swien Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ne 13 Haziran 2021 #11 rymphas dedi: Yeni RAM alırsan artar. Genişletmek için tıkla... RAM'larımı nasıl ogrencem özzeliklerini. Yener K. dedi: 1.1 GB olarak kullanıyor gözüküyor. Windows, mevcut belleğin yarısını video belleği olarak atar. Bu sebeple 4 GB olarak gözüküyor. 4 GB kullanacağını zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Abi yoo 4 GB gördü de DX diag baktıgımda 64 diyor kafam karıstı ondan sordum.
rymphas dedi: Yeni RAM alırsan artar. Genişletmek için tıkla... RAM'larımı nasıl ogrencem özzeliklerini. Yener K. dedi: 1.1 GB olarak kullanıyor gözüküyor. Windows, mevcut belleğin yarısını video belleği olarak atar. Bu sebeple 4 GB olarak gözüküyor. 4 GB kullanacağını zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Abi yoo 4 GB gördü de DX diag baktıgımda 64 diyor kafam karıstı ondan sordum.
rymphas Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 320 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #12 Swien dedi: RAM'larımı nasıl ogrencem özzeliklerini. Abi yoo 4 GB gördü de DX diag baktıgımda 64 diyor kafam karıstı ondan sordum. Genişletmek için tıkla... O VRAM miktarı HDden veya Ssden alıyor.
Swien dedi: RAM'larımı nasıl ogrencem özzeliklerini. Abi yoo 4 GB gördü de DX diag baktıgımda 64 diyor kafam karıstı ondan sordum. Genişletmek için tıkla... O VRAM miktarı HDden veya Ssden alıyor.
Swien Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ne 13 Haziran 2021 #13 rymphas dedi: O VRAM miktarı HDden veya Ssden alıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl ram özeliklerini ögrencem bide 16 gb yapsam oaylısımlı ekran kartı 6 mı olr
rymphas dedi: O VRAM miktarı HDden veya Ssden alıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl ram özeliklerini ögrencem bide 16 gb yapsam oaylısımlı ekran kartı 6 mı olr