Intel Irıs Plus Graphics ne kadar güçlüdür?

Benim bilgisayar sence GTX 560 gerektiren bir oyunu kötüde olsa kaldırır mı?

Harici olarakmı

Sizce işlemci anakart falan iyi mi RAM biraz az.
Mx110'a denk bir kartın var. En düşük GTX 460'a sahip olman gereken bir oyunu en low ayarlarda oynatıyor.

Son düzenleme:
RAM yeterli bence 2 GB laptop ekran kartı 1.5k falan.

Ekran kartım GTX 1050 kadar olur mu yukarıdaki arkadaş MX130 falan yazmış baktım genelde GTX 1050'lerle karşılaştırılıyor.

MX110'a denk bir kartın var. En düşük GTX 660'a sahip olman gereken bir oyunu en Low ayarlarda oynatıyor.

Yani iyi o zaman peki ekstra bir ekran kartı alsam hangi çıkıştan bağlayabilirim ve siz ne önerirsiniz?

Ben susuyorum emir hocam daha bilgili

Alabiliyorsan laptop için ekran kartı almanı öneririm.
Laptop'a ekran kartı alınmaz maximum EGPU yapabilir bunun içinde thunderbolt portuna ihtiyaç var.

İmkanı yok 1050 kadar olmasına 460 seviyesinde. Onlardan bile geri kaldığı olabiliyor.

Yani iyi o zaman peki ekstra bir ekran kartı alsam hangi çıkıştan bağlayabilirim ve siz ne önerirsiniz?

Şu durumda bağlamanız meçhul PCIe Express çıkışı varsa oradan anca bağlayabilirsiniz. Thunderbolt portu olmadığını söylediniz.

Son düzenleme:
Laptopa ekran kartı alınmaz maximum eGPU yapabilir bunun içinde Thunderbolt portuna ihtiyaç var.

İmkanı yok 1050 kadar olmasına 660 veya 560 seviyesinde. Onlardan bile geri kaldığı olabiliyor.

EGPU'ya baktığımda pahalı diyorlar gelip bir şekilde bağlasam çıkışlardan olur mu bir dönüştürücü vasıtasıyla.

EGPU'ya baktığımda pahalı diyorlar gelip bir şekilde bağlasam çıkışlardan olur mu bir dönüştürücü vasıtasıyla.
Bağlamanız mümkün değil thunderbolt portuna ihtiyacınız var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
bu videolardaki gibi yapabilir miyim?

Bağlamanız mümkün değil Thunderbolt portuna ihtiyacınız var.

Attığım videoda USB'den oluyordu böyle imkanlar var mı?

İki videoda thunderbolt ve pcle express ile bağlantı yapılıyor zaten son attığınızda ki videoda ağ kartı çıkarılıp aparat ile bağlantı kuruluyor. Aparatlar yardımı ile yapmayı deneyebilirsiniz ama hem masraflı olacak hemde uğraşacaksınız. İşlemcinizin ekran kartını beslemesi de gerekli ayrıca ayrı psu + ekran kartı + adaptör almanız gerekli ethernet kartını çıkarıp yine bir aparat yardımı ile bağlamanız mümkün.

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…