Intel Iris Xe ekran kartı güncellenmiyor

WukuWukong

Hectopat
Daha fazla  
RAM
2x8 GB, 3200 MHz, 22 CL
SSD veya HDD modeli
SK hynix BC711 (256 GB) M.2 SSD
Ekran kartı
Intel iris Xe (Dahili)
İşlemci
İntel i5 1135G7 4.2 GHz
Merhaba, bugün güvenli modda ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp tekrar yükleyecektim ama sanırım Windows kaynaklı bir pin hatası verdi ben de bilgisayarı formatladım açamadığım için. Şimdi de ekran kartı sürücüsünü yükleyemiyorum. "Temp" yolunda yükleme yaparken takılıp kalıyor. Windows Update otomatik eski sürümü kurduğu için, manuel olarak yenisini kurduktan sonra Windows Update eskiyi kurarken "wushowhide" ile engelledim yüklemesini. Acaba ondan kaynaklı bir hata mı oluştu diye düşünüyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Temp yolunda yükleme? Format attıysan sonrasında 24H2 geçtin mi? Tüm Win Update'ler yapıldı mı?

Hocam Temp yolunda yükleme derken klasör olarak temp klasörüne yükleme yapmaya çalışırken kalıyor. 24H2 kullanıyorum ve tüm güncellemeler yapılı. En son sürümü kuramadım ve Windows Update üzerinden verilen sürümün kurulmasına izin verdim. Şu an sorun yok ama 1 yıl öncekid driverı kullanıyorum.

Bu şekilde Intel sil. Sonra bunu yüklemeyi dene ve gelişmeri bildir.
DDU kullanmak için güvenli moda girdiğimde bilgisayarı açamadım parolanız artık geçerli değil mi ne öyle bir şey diyordu. O yüzden formatladım ve ondan sonra kuramıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı