Aynı sistemi kullanıyorum. Modern oyunlar için pek bir beklentin olmasın fakat orta derece sistem gerektiren oyunlar için ideal. Valorant'da 1080p 200 FPS gördüm ve Bannerlord yine 1080p'de 50-60 FPS arası rahat bir şekilde oynanabiliyor. Isınma derdi yok zaten dahili bir ekran kartı çok yüksek grafiklerde oynamadığın sürece sıcaklık 60'ı geçmiyor bile. RAM ekleyebilirmisin bilmiyorum ama bende 8GB RAM var paylaşılan 4GB gözüküyor.
Valorant lol dota gibi oyunları rahat açar fakat bilgisayarın U/G işlemci ise belli bir sıcaklıktan sonra cpu frekansını düşürür ve fps drop yemeye başlarsın tavsiyem undervolt rehberine bakman
Valorant lol dota gibi oyunları rahat açar fakat bilgisayarın U/G işlemci ise belli bir sıcaklıktan sonra cpu frekansını düşürür ve fps drop yemeye başlarsın tavsiyem undervolt rehberine bakman
Aynen öyle. Özellikle işlemci sıcaklığı 60-65'i geçmeye başladığı zaman turbo frekansı maksimum olan 4.2'den 3.8 GHz'e düşüyor. Uzun süre yüksek sıcaklıklarda kalırsa frekans sabit olmaktan çıkıyor 1.7-2.5 GHz arası sürekli düşüp yükseliyor. Ben 2.5 GHz'de sabit kullanıyorum bunun olmaması için.
Aynen öyle. Özellikle işlemci sıcaklığı 60-65'i geçmeye başladığı zaman Turbo frekansı maksimum olan 4.2'den 3.8 GHz'e düşüyor. Uzun süre yüksek sıcaklıklarda kalırsa frekans sabit olmaktan çıkıyor 1.7-2.5 GHz arası sürekli düşüp yükseliyor. Ben 2.5 GHz'de sabit kullanıyorum bunun olmaması için.