Çözüldü Intel işlemci fanı nasıl çıkartılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

pentium6500

Hectopat
Daha fazla  
İşlemciyi değiştireceğim ama bunu nasıl çıkaracağım bulamadım. Dönmüyorlar, internette “döndürün” tarzı şeyler yazıyorlardı. Intel işlemcim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu tip braketleri anakartın arka tarafına geçip siyah ayakçıkları ortadan ittirerek çıkarıyorum ben. Ya da siyah ayakçıkları bu yönden çekebilirsin. Onları çıkardıktan sonra siyah aparatı çekince çıkar zaten.
Bu tip braketleri anakartın arka tarafına geçip siyah ayakçıkları ortadan ittirerek çıkarıyorum ben. Ya da siyah ayakçıkları bu yönden çekebilirsin. Onları çıkardıktan sonra siyah aparatı çekince çıkar zaten.

Çözüm
İşlemciyi değiştireceğim ama bunu nasıl çıkaracağım bulamadım. Dönmüyorlar, internette “döndürün” tarzı şeyler yazıyorlardı. Intel işlemcim.

Eki Görüntüle 2530667
O siyah yuvarlaklar plastik çivi gibi bir şey. Onları dikkatlice yukarı kanırtıp, elinle tutabilecek kadar yukarı yönde açman lazım. Sonra elinle çekip alırsın hepsini. Tornavida olabilir ama dikkat et, anakart esnemesin, sağa sola zarar verme.

yaptım fakat şuan bilgisayar açılıyor bi kac Saniye sonra kapanıyor işlemciyi değiştirdim acaba bunla akali olabilir mi

Yaptım fakat şu an bilgisayar açılıyor birkaç saniye sonra kapanıyor işlemciyi değiştirdim acaba bununla alakalı olabilir mi?
Bunun fan aparatı ile alakası yok, farklı bir şeyde sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…