Intel işlemci garanti öğrenme

friedkin

Kilopat
Elimdeki i7-8700 işlemcinin faturası kutusu kayıp, aşağıdaki linkte Intel işlemci garanti sorgulama sayfası var ancak işlemci üserindeki rakamları yazınca bir şey çıkmıyor, sitenin bizden istediği seri numarası bunlar değil mi? Eğer öyle ise aşağıdaki resime bakın işlemci üzerindeki rakamları nasıl yazacağız oraya?

Warranty Information

Dosya Ekleri

• s-l400.jpg
    s-l400.jpg
    12,9 KB · Görüntüleme: 227
INTEL CONFIDENTIAL bu ibareli işlemciler son kullanıcıya para ile satılan işlemciler değillerdir. Mühendislik örneği tabiri kullanılır. Editör ve firmaların inceleme yapması için hazırlanmış ürünlerdir. Anlayacağınız üzere, "garanti kapsamına" alınan ürünler değildir. Garanti sistemi bu ürünleri göremez. Eğer satın almak üzere iseniz, ciddi bir pazarlık ile piyasa değerinin en az %25 altına alın. Aldıysanız ve stabil çalışıyorsa, çokca kafayı takmadan gittiği yere kadar devam ediniz :)
Buyrun bu linkte işlemcinizin sağlığını ölçen uygulama var.

Intel CONFIDENTIAL bu ibareli işlemciler son kullanıcıya para ile satılan işlemciler değillerdir. Mühendislik örneği tabiri kullanılır. Editör ve firmaların inceleme yapması için hazırlanmış ürünlerdir. Anlayacağınız üzere, "garanti kapsamına" alınan ürünler değildir. Garanti sistemi bu ürünleri göremez. Eğer satın almak üzere iseniz, ciddi bir pazarlık ile piyasa değerinin en az %25 altına alın. Aldıysanız ve stabil çalışıyorsa, çokca kafayı takmadan gittiği yere kadar devam ediniz :)
buyurun bu linkte işlemcinizin sağlığını ölçen uygulama var.

Hocam teşekkürler, ben işlemci resmini örnek olarak koydum, bendekinde confidential yazmıyor Core i7 yazıyor, şu aşağıdaki rakamlar sanırsam seri no olmalı ama onları girince sonuç çıkmıyor.

Hocam teşekkürler, ben işlemci resmini örnek olarak koydum, bendekinde confidential yazmıyor Core i7 yazıyor, şu aşağıdaki rakamlar sanırsam seri no olmalı ama onları girince sonuç çıkmıyor.
Resimini sayfaya yükleyin. Birde ben deneyeyim mi?

işlemci şuan yanımda değil, verdiğim resimde en alttan iki sıradaki kodlar şeklinde numaralar var, birkaç gün önce rakamları denediğimde sonuç çıkmamıştı acaba işlemci kutusundaki rakamları mı girmek gerekiyor, kutuyu da atmıştım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı