Intel işlemci ısısını gösteren program var mı?

Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Dizüstü bilgisayarımda Intel caleron işlemci var. Bu işlemcinin desteklediği ısı ve frekans gösteren uygulaması kısayolu var mı? 4 GB RAM olduğundan 3. parti bir yazılım kurmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
GPU-Z programında gözüküyor. Onu indirebilirsiniz.

İşlemci ısısını Windows kendisi göstermiyor maalesef sadece 3. parti uygulamalardan kullanman lazım veya laptop un kedi yazılımı varsa oradan da gözüküyor

Dizüstü bilgisayarımda Intel caleron işlemci var. Bu işlemcinin desteklediği ısı ve frekans gösteren uygulaması kısayolu var mı? 4 GB RAM olduğundan 3. parti bir yazılım kurmak istemiyorum.
İşlemcinin ısısını 3. parti bir yazılım olmadan göremezsiniz. Core Temp indirebilirsiniz.

HW monitor ya da Speccy kullanabilirsiniz, çok miniskül programlardır. Hafıza sorunu yaratmazlar.

msi afterburner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…