Intel işlemci stok soğutucu ayağı kırıldı

Esat x

Decapat
Daha fazla  
Intel işlemcim Core 2 Duo E8400'ün stok soğutucusunun ayağının parçası kırıldı işlemci tam yük altında LoL'de 55 ile 60 derece arasında veriyor bir sorun var mı sizce?

Intel işlemcim Core 2 Duo E8400'ün stok soğutucusunun ayağının parçası kırıldı işlemci tam yük altında LoL'de 55 ile 60 derece arasında veriyor bir sorun var mı sizce?
Bence yok gayet iyi hatta. Kırılmadan önce kaçtı?

Şu anlık iyi ama ileride bir şeyleri tersten görür.

Bence yok gayet iyi hatta. Kırılmadan önce kaçtı?
termal macun sürmeden önce bakmamıştım o zamanda sağlamdı ayakları takarken zorladım 1 sağ üstteki soğutucunun ayağının sol kısmındaki beyaz şey kırıldı 1 tanesi hala duruyor ama

termal macun sürmeden önce bakmamıştım o zamanda sağlamdı ayakları takarken zorladım 1 sağ üstteki soğutucunun ayağının sol kısmındaki beyaz şey kırıldı 1 tanesi hala duruyor ama
Sıcaklık ile ilgili bir problem ŞU ANLIK yok ama arkadaşların dediği gibi olmayacağı anlamına gelmez. O işlemciye uygun fan bulabilir misin bilmem ama bulursan almanı öneririm.

beyler anlık olarak fps drop giriyor lolde acaba o yüzdenmi oluyor fps drop ama sıcaklık iyi 55 ile 60 arası sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…