BhunjiPat Decapat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #1 Eki Görüntüle 889664 RAM değil VRAM arttırmak mümkün mü?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 21 Şubat 2021 #2 BhunjiPat dedi: Eki Görüntüle 889664 RAM değil VRAM arttırmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Dahili GPU, RAM üzerinden kullanır. RAM miktarı arttıkça VRAM olarak daha fazla RAM kullanır.
BhunjiPat dedi: Eki Görüntüle 889664 RAM değil VRAM arttırmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Dahili GPU, RAM üzerinden kullanır. RAM miktarı arttıkça VRAM olarak daha fazla RAM kullanır.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 21 Şubat 2021 #3 BhunjiPat dedi: Eki Görüntüle 889664 RAM değil VRAM arttırmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Şans işi ama mümkün. RAM'den alıp VRAM'e veriyorsunuz. Şu tür videolar var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BhunjiPat dedi: Eki Görüntüle 889664 RAM değil VRAM arttırmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Şans işi ama mümkün. RAM'den alıp VRAM'e veriyorsunuz. Şu tür videolar var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BhunjiPat Decapat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #4 Nurdisina dedi: Şans işi ama mümkün. RAM'den alıp VRAM'e veriyorsunuz. Şu tür videolar var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... güvenebilir miyiz?
Nurdisina dedi: Şans işi ama mümkün. RAM'den alıp VRAM'e veriyorsunuz. Şu tür videolar var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... güvenebilir miyiz?
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 21 Şubat 2021 #5 BhunjiPat dedi: Güvenebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Dosya Google Drive ile taratılmış. Dosyanın içeriği de temiz. [CODE title="Dosya İçeriği"]Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Intel\GMM] "DedicatedSegmentSize"=dword:00000512 [/CODE]
BhunjiPat dedi: Güvenebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Dosya Google Drive ile taratılmış. Dosyanın içeriği de temiz. [CODE title="Dosya İçeriği"]Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Intel\GMM] "DedicatedSegmentSize"=dword:00000512 [/CODE]
BhunjiPat Decapat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #6 Nurdisina dedi: Dosya Google Drive ile taratılmış. Dosyanın içeriği de temiz. [CODE title="Dosya İçeriği"]Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Intel\GMM] "DedicatedSegmentSize"=dword:00000512 [/CODE] Genişletmek için tıkla... Onu denedim şansım yokmuş, bende biraz daha araştırdım 128mb'yi 500mb gibi değere çıkardım. Yardımın için saol.
Nurdisina dedi: Dosya Google Drive ile taratılmış. Dosyanın içeriği de temiz. [CODE title="Dosya İçeriği"]Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Intel\GMM] "DedicatedSegmentSize"=dword:00000512 [/CODE] Genişletmek için tıkla... Onu denedim şansım yokmuş, bende biraz daha araştırdım 128mb'yi 500mb gibi değere çıkardım. Yardımın için saol.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.019 Çözümler 45 22 Şubat 2021 #7 BhunjiPat dedi: Onu denedim şansım yokmuş, bende biraz daha araştırdım 128MB'yi 500 MB gibi değere çıkardım. Yardımın için sağ ol. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptın?
BhunjiPat dedi: Onu denedim şansım yokmuş, bende biraz daha araştırdım 128MB'yi 500 MB gibi değere çıkardım. Yardımın için sağ ol. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptın?
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 22 Şubat 2021 #8 BhunjiPat dedi: Onu denedim şansım yokmuş, bende biraz daha araştırdım 128MB'yi 500 MB gibi değere çıkardım. Yardımın için sağ ol. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptın
BhunjiPat dedi: Onu denedim şansım yokmuş, bende biraz daha araştırdım 128MB'yi 500 MB gibi değere çıkardım. Yardımın için sağ ol. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptın
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 22 Şubat 2021 #9 Dahili GPU için artırabilir. Bios üzerinden 5dk yapılabilir.(Rehber yapacaktım ama bios tuşuna bassam da açılmıyor.) Register yapılan var ama ben denemedim ama onu da araştırıp rehbere koyacağım.
Dahili GPU için artırabilir. Bios üzerinden 5dk yapılabilir.(Rehber yapacaktım ama bios tuşuna bassam da açılmıyor.) Register yapılan var ama ben denemedim ama onu da araştırıp rehbere koyacağım.
BhunjiPat Decapat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #10 iNNocentt dedi: Nasıl yaptın? Genişletmek için tıkla... Nurdisina dedi: Nasıl yaptın Genişletmek için tıkla... Regedit'ten yaptım Ram kullanılabilir miktar azalmadı ama 128mb yazıyodu şimdi, 576 yazan yer 128'di. Ram kullanımı azalır diye düşündüm ama azalmadı. belki biraz daha araştırırsam 2gb olabilir mi? Gta5 açar mı?
iNNocentt dedi: Nasıl yaptın? Genişletmek için tıkla... Nurdisina dedi: Nasıl yaptın Genişletmek için tıkla... Regedit'ten yaptım Ram kullanılabilir miktar azalmadı ama 128mb yazıyodu şimdi, 576 yazan yer 128'di. Ram kullanımı azalır diye düşündüm ama azalmadı. belki biraz daha araştırırsam 2gb olabilir mi? Gta5 açar mı?