mertaka Femtopat Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #1 RAM lexar thor 3200mhz cl18 Anakart msi b550m pro vdh RAM: Lexar Thor 8+8 3200MHz modeli. Anakart: MSI B550M Pro VDH modeli İşlemci: Ryzen 5 5600 Ekran kartı: ASUS 5700XT ROG STRIX modeli (Anlamadığım olay diğer FPS oyunlarında drop yok Delta Force Valorant gibi oyunlarda CS2 FPS düşmesi yiyorum herhalde peş peşe uafak dorplar yiyorum) Eski işlemcim i310100F de böyle bir sıkıntı yoktu çözümü nedir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2025
RAM: Lexar Thor 8+8 3200MHz modeli. Anakart: MSI B550M Pro VDH modeli İşlemci: Ryzen 5 5600 Ekran kartı: ASUS 5700XT ROG STRIX modeli (Anlamadığım olay diğer FPS oyunlarında drop yok Delta Force Valorant gibi oyunlarda CS2 FPS düşmesi yiyorum herhalde peş peşe uafak dorplar yiyorum) Eski işlemcim i310100F de böyle bir sıkıntı yoktu çözümü nedir acaba?
hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.278 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #2 Kanka, BIOS’u güncelle, AMD Adrenaline ayarlarını yap (Anti-Lag, Chill), RAM’in XMP profilini etkinleştir, grafik ayarlarını düşür ve V-Sync’i kapat. Ekran kartı sürücülerini de güncelle. Artı 0 Eksi
Kanka, BIOS’u güncelle, AMD Adrenaline ayarlarını yap (Anti-Lag, Chill), RAM’in XMP profilini etkinleştir, grafik ayarlarını düşür ve V-Sync’i kapat. Ekran kartı sürücülerini de güncelle.
KS KS mertaka Femtopat Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #3 hebevnejs dedi: Kanka, BIOS'u güncelle, AMD Adrenalin'e ayarlarını yap (anti-lag, chill), RAM'in XMP profilini etkinleştir, grafik ayarlarını düşür ve V-Sync'i kapat. Ekran kartı sürücülerini de güncelle. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkür ederim CS2 silip tekrar yükledim grafikleri düşürdüm anti lag açarak düzelttim şu an için. Dediklerini de yapacağım. Artı 0 Eksi
hebevnejs dedi: Kanka, BIOS'u güncelle, AMD Adrenalin'e ayarlarını yap (anti-lag, chill), RAM'in XMP profilini etkinleştir, grafik ayarlarını düşür ve V-Sync'i kapat. Ekran kartı sürücülerini de güncelle. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkür ederim CS2 silip tekrar yükledim grafikleri düşürdüm anti lag açarak düzelttim şu an için. Dediklerini de yapacağım.