demirhan231 Femtopat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #1 Ben bir işlemci alacağım fakat hangisini almam gerekiyor bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olur musunuz? Ve onlara ekran kartı önerisi var mı? i7 3990K mı sonu F ile biten mi?
Ben bir işlemci alacağım fakat hangisini almam gerekiyor bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olur musunuz? Ve onlara ekran kartı önerisi var mı? i7 3990K mı sonu F ile biten mi?
R Rawn Centipat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #2 f ile bitenlerde dahili gpu yok yani ekran kartı olmadan göruntu alamazsınız
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.098 Makaleler 3 Çözümler 194 22 Aralık 2024 #3 K serisi işlemci çarpanı açık olan yani overclock yapılabilen işlemcileri, F serisi içinde dahili görüntü işlem birimi olmayan işlemcileri belirtir. KF serisi de her iki özelliği taşıdığını gösterir.
K serisi işlemci çarpanı açık olan yani overclock yapılabilen işlemcileri, F serisi içinde dahili görüntü işlem birimi olmayan işlemcileri belirtir. KF serisi de her iki özelliği taşıdığını gösterir.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.250 Çözümler 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 22 Aralık 2024 #4 demirhan231 dedi: Ben bir işlemci alacağım fakat hangisini almam gerekiyor bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olur musunuz? Ve onlara ekran kartı önerisi var mı? i7 3990K mı sonu F ile biten mi? Genişletmek için tıkla... KF - apu/gömülü gpu yok, çarpan kilidi yok hız aşırtma yapılabilir. F - apu/gömülü gpu yok, çarpan kilidi var.
demirhan231 dedi: Ben bir işlemci alacağım fakat hangisini almam gerekiyor bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olur musunuz? Ve onlara ekran kartı önerisi var mı? i7 3990K mı sonu F ile biten mi? Genişletmek için tıkla... KF - apu/gömülü gpu yok, çarpan kilidi yok hız aşırtma yapılabilir. F - apu/gömülü gpu yok, çarpan kilidi var.
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.259 Makaleler 1 Çözümler 328 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 Ekran kartı: XFX SWFT 309 RX 6700 10 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte A520M-K V2 Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria G2 500 GB NVMe Gen3 HDD: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: 2 tane 9cm fanlı 2 borulu Snowman marka bir şey Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Aralık 2024 #5 demirhan231 dedi: Ben bir işlemci alacağım fakat hangisini almam gerekiyor bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olur musunuz? Ve onlara ekran kartı önerisi var mı? i7 3990K mı sonu F ile biten mi? Genişletmek için tıkla... K = Overclock yapılabilir (çarpan kilidi açık) F = iGPU bulundurmuyor (anakartın görüntü çıkışlarından görüntü alamazsın) Ayrıca i7 3990 diye bir işlemci yok, F ibaresi de 9. nesil işlemcilerden sonra kullanılmaya başlandı.
demirhan231 dedi: Ben bir işlemci alacağım fakat hangisini almam gerekiyor bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olur musunuz? Ve onlara ekran kartı önerisi var mı? i7 3990K mı sonu F ile biten mi? Genişletmek için tıkla... K = Overclock yapılabilir (çarpan kilidi açık) F = iGPU bulundurmuyor (anakartın görüntü çıkışlarından görüntü alamazsın) Ayrıca i7 3990 diye bir işlemci yok, F ibaresi de 9. nesil işlemcilerden sonra kullanılmaya başlandı.