Intel işlemcili laptop alınır mı?

Daha fazla  
Bu mevzulara takık birisiyim yani aldığım cihazda herhangi bir problem yaşamak istemiyorum bu sebeple genel olarak önerilen AMD tercihim ama bütçeme uygun bir model bulamadığım için Intel tarafına kaymak zorunda kaldım gibi. Sorum şu;
Intel işlemciler bana bir sıkıntı yaratır mı?
Sıcaklık performansı nasıl olur ne kadar watt çeker?
Bütçe 38000 TL maksimum eğer önerebilirseniz.

Intel işlemciler daha fazla güç tüketir ve daha çok ısınır özellikle HX işlemcilerde durum böyle yani. Sıkıntı yaratmaz ama dediğim gibi AMD işlemcilere kıyasla daha çok ısınır ve daha çok güç tüketir. Nanoreview sitesi üzerinden ilgilendiğiniz modelin işlemcisini aratıp kaç watt arası güç tükettiğini öğrenebilirsiniz.

Hocalarım AMD tarafına geçmek istersem alacağım tek model HP Victus 15 modeli oluyor 8845HS ve RTX 4050 kombinasyonu çok hoşuma gitti ama HP pek önerilmiyor ne düşünüyorsunuz?

Hocam Ryzen 7 7435HS de dGPU olmaması can sıkıcı diğer Intel modelde çok güç tüketiyor gibi 10 nm benim canımı sıktı onun dışında soğutması hakkında bilginiz var mı o model hakkında.

Victus önermem hocam. Stant ile sıcaklıkları daha düşürebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…