Rehber Intel işlemcim Windows 10'a uyumlu mu?

5GB RAM 120GB SSD ve Pentium SU4100 işlemci ile Windows 10 kullanıyoruz babamın bilgisayarında. Erişmem şu an mümkün değil ama fotoğrafını atarım. İşlemci Windows 10 destekli değil ama çatır çatır kullanıyoruz

HP Pavilion DM1-1010st modeli.

5GB RAM 120GB SSD ve Pentium SU4100 işlemci ile Windows 10 kullanıyoruz babamın bilgisayarında. Erişmem şu an mümkün değil ama fotoğrafını atarım.
Hocam kullanılabilir doğrudur. Ben konuda kullanamazsınız da demedim. Ancak işlemci uyumlu olmazsa sürücü, optimizasyon sıkıntıları yaşanabilir ki ben eski bilgisayarımda yaşıyordum.

Eki Görüntüle 1043230

Palavra 10 uyumu yokmuş sadece 64 Bit uyumu yoktu 7-8 64 Bit çalıştı 8.1 de çalışmadı.

Kurabilirsin RAM kaç?
Dostum "AVX" diyor arkadaş. Yani "Advanced Vector Extensions". Windows'u kastetmiyor başka bir konudan da yazdı. Arkadaşın sorusu NBA 2K21 içindi. Ha şunu da söyleyeyim i5 760 Lynnfield kod adlı 1.nesil bir Intel Core işlemcisi W10 uyumlu da değil. Konuyu anlamadan, bir şey bilmeden palavra falan hoş olmuyor!

Pentium D 820 2,80GHz 10 Pro 32 Bit kurdum çalıştı uyumsuz değil oyun için eski o.

Pentium D 820 2,80GHz 10 Pro 32 Bit kurdum çalıştı uyumsuz değil oyun için eski o.
Dostum Windows'u kastediyorsan kurulabilir, çalışır! Ben hiçbir yerde, hiçbir şekilde "kurulmaz" veya "çalışmaz" demedim. NBA diyorsan o konu farklı bildiğim kadarıyla o oyun AVX destekli bir işlemci istiyor. Senin işlemcin ve diğer arkadaşın i5'i o oyun için destekli değil. Bilmem anlatabildim mi?
Eki Görüntüle 1043408

Hocam bu uyumlu mu
(ironi amaçlı kızmayın lütfen)
Estağfurullah hocam ne kızması. Yalnız Intel işlemci için hani bu konu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…