Intel işlemcinin içinden çıkan macun yeterli mi?

Asla termal macun sürülü olan bir yere ek termal macun koyulmaz, farklı termal macunlar da karıştırılmaz. Hazır sürülü macun sonuna kadar yeterlidir. Zaten o macunun amacı mikro boyutlardaki tepe çukurların arasını doldurmak, ısıyı iletmek değil. O yüzden fazladan sürülen her macun fazladan ısınma olarak dönüş yapacaktır.

Bilgileriniz için teşekkürler Recep beyin videolarında işlemci montajı yaparken termal macun sürdüğünü gördüm. Bu macunu tamamen fana kaplamalı mıyım yoksa direk işlemciyi takıp hiçbir işlem yapmadan üzerine mi yerleştireyim. I

Bilgileriniz için teşekkürler Recep beyin videolarında işlemci montajı yaparken termal macun sürdüğünü gördüm. Bu macunu tamamen fana kaplamalı mıyım yoksa direk işlemciyi takıp hiçbir işlem yapmadan üzerine mi yerleştireyim. I

Hiçbir işlem yapmadan direk takın.

Anakart yeniyse modeliyle sitesinden BIOS güncellemesi istersen yapabilirsin.

Teşekkürler ubs bellek ile atmam gerektiği falan yazıyordu.

Montaj işlemini beceremedim ekran kartının ışığı yanmasına rağmen kasaya bir türlü güç gelmiyor maalesef götürüp bilgisayarcıya 150 lira vericem montaj yapsın diye -_-

Anakartın pimini yamultmuşum 😔 adam düzeltebileceğini söyledi bekleyip göreceğiz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı