S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 11 Şubat 2022 #1 Dostlar işlemcinin üstünde yazan kod önemli bir şey mi, genel olarak herkesin görmemesi gereken bir şey mi? Dosya Ekleri A731E870-EDD1-47E1-9AA0-3EE850F9C6C6.jpeg 71,6 KB · Görüntüleme: 72 Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2022
Dostlar işlemcinin üstünde yazan kod önemli bir şey mi, genel olarak herkesin görmemesi gereken bir şey mi?
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 11 Şubat 2022 #2 Core i5 10400'e özel bir kod, paylaşmanız da sakınca yok zaten her yerde yaygın.
S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 11 Şubat 2022 #3 Sosyal Kullanıcısı dedi: Core i5 10400'e özel bir kod, paylaşmanız da sakınca yok zaten her yerde yaygın. Eki Görüntüle 1302196 Genişletmek için tıkla... Hocam benim attığım fotoğraf örnek fotoğraf ancak benim işlemcimde farklı bir kod yazıyor.
Sosyal Kullanıcısı dedi: Core i5 10400'e özel bir kod, paylaşmanız da sakınca yok zaten her yerde yaygın. Eki Görüntüle 1302196 Genişletmek için tıkla... Hocam benim attığım fotoğraf örnek fotoğraf ancak benim işlemcimde farklı bir kod yazıyor.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 11 Şubat 2022 #4 selamdayi dedi: Hocam benim attığım fotoğraf örnek fotoğraf ancak benim işlemcimde farklı bir kod yazıyor. Genişletmek için tıkla... Örnek ise işlemciniz de yazan kodu internette aratın kendi işlemcinizin resimlerini görürsünüz.
selamdayi dedi: Hocam benim attığım fotoğraf örnek fotoğraf ancak benim işlemcimde farklı bir kod yazıyor. Genişletmek için tıkla... Örnek ise işlemciniz de yazan kodu internette aratın kendi işlemcinizin resimlerini görürsünüz.
S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 11 Şubat 2022 #5 Sosyal Kullanıcısı dedi: Örnek ise işlemciniz de yazan kodu internette aratın kendi işlemcinizin resimlerini görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Hocam benim attığım fotoğrafa bakınız orada işaretledim o yeri Google'a yazınca işlemci çıkmıyor bence o başka bir şey.
Sosyal Kullanıcısı dedi: Örnek ise işlemciniz de yazan kodu internette aratın kendi işlemcinizin resimlerini görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Hocam benim attığım fotoğrafa bakınız orada işaretledim o yeri Google'a yazınca işlemci çıkmıyor bence o başka bir şey.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 11 Şubat 2022 #6 selamdayi dedi: Hocam benim attığım fotoğrafa bakınız orada işaretledim o yeri Google'a yazınca işlemci çıkmıyor bence o başka bir şey. Genişletmek için tıkla... Bende o kısımdan bahsediyorum zaten.
selamdayi dedi: Hocam benim attığım fotoğrafa bakınız orada işaretledim o yeri Google'a yazınca işlemci çıkmıyor bence o başka bir şey. Genişletmek için tıkla... Bende o kısımdan bahsediyorum zaten.