C Canberk Hectopat Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 17 10 Haziran 2013 #1 Arkadaslar bazi arkadasların imzalarında goruyorum k siz modelleri 4.6 ghz falan yapmislar nasil oluyor . K'siz modeller olmuyor deniliyor galiba nasil yapiliyor ?
Arkadaslar bazi arkadasların imzalarında goruyorum k siz modelleri 4.6 ghz falan yapmislar nasil oluyor . K'siz modeller olmuyor deniliyor galiba nasil yapiliyor ?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 10 Haziran 2013 #2 4.6 GHz zor. K olmayan modelleri overclock etmek için anakartın Base Clock frekansını artırmak gerekiyor ki çok zor ve profesyonellik gerektiriyor.
4.6 GHz zor. K olmayan modelleri overclock etmek için anakartın Base Clock frekansını artırmak gerekiyor ki çok zor ve profesyonellik gerektiriyor.
C Canberk Hectopat Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 17 10 Haziran 2013 #3 Bilmiyorum hocam donanimhaberde gordum adam normal 2600i 4.6 ghz yazmis. Ne kadar dogrudur bilemem.