İntel Kabylake i3 7350K Görüşleriniz

İ3 7350K'yı merak ediyorum. i5 7400'e yakın performans gösterir gibi.

Valla dostum evladiyelik olsun diyorsan, bence İ7 serisi almaya bak. Her yeni oyun çıktığında ne yazık ki giriş seviyesi olan işlemciler için çember daralacak, bu durumu baz alarak al. Zaten Z170 yongalı bir anakarta sahipsin. Dediğim gibi tercihin i7 olsun tam anlamıyla evladiyelik olur. Tabi bu işler maddi duruma da bakar. Sözün özü durumun el verirse i5 veya i7 arasında tercih yap.

Aslında haklısın fakat İ7 alacak bütçem yok maalesef. İ3 7350K'nın fiyatı uygun olursa almayı düşünüyorum. Yoksa direk İ5 modelinden birisini alacağım.

Ben sadece bu işlemcileri değil, bu işlemciler için gelecek olan anakartları da merak ediyorum. Daha şık, daha havalı olurlar.

"Cool" değil, havalı

Ben sadece bu işlemcileri değil, bu işlemciler için gelecek olan anakartları da merak ediyorum. Daha şık, daha havalı olurlar.

"Cool" değil, havalı
Hepsi çok iyi de bu dolar aldı başını gidiyor...

Valla dostum o gün gelsin senin adına tekrar değerlendiririz, en doğru kararı veririz. Valla insanın içi bir hoş oluyor. Beklede ocak, şubat gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…