Elimde kule tipi fan var içinden de aparatlar çıktı. O kule tipi soğutucuyu hemen o aparatın üzerine mi takacağım yoksa o aparatın üstüne de bir vida falan takacak mıyım? O parça anakartın üstünde durmuyor. Fanı yerleştirirken geriye doğru gidiyor parça ve düşüyor. Nasıl yapacağım? 2 saattir uğraşıyorum. Bir türlü yapamadım.
İşaretlediğiniz parçayı anakartın ters tarafından ayakları içeri geçirerek takacaksınız. Kullandığınız soket tipine göre sarı parçaları hareket ettirmeniz gerekebilir.
İşaretlediğiniz parçayı anakartın ters tarafından ayakları içeri geçirerek takacaksınız. Kullandığınız soket tipine göre sarı parçaları hareket ettirmeniz gerekebilir.
Evet yaptım onu ama içerisine gecirdikten sonra o parça yerinde sabit durmuyor yani gecirecegim zaman fanin ayagi değdiğinde düşüyor anakarttan o parça nasıl takacağım
Kasanın diğer tablasını da çıkartıp elinizle destekleyerek takın ya da çift taraflı bant ile anakart a tutturun o parçayı. Bazı firmalar o parça için 3M çift taraflı bant ekliyor.