Intel Denetim Masası'na sahip laptop olduğundan dolayı doygunluk NVIDIA veya AMD gibi olmuyor. Program falan var mı yapmak için?
Intel Denetim Masası'na sahip laptop olduğundan dolayı doygunluk NVIDIA veya AMD gibi olmuyor. Program falan var mı yapmak için?
Doygunluğu Full'e gamayı 1.1 yap.
Doygunluğu fullerse önünü göremez. Oyunda az çok görebilseniz bile YouTube videolarında hiçbir şey göremezsiniz renkler birbirine girer.
Doygunluk Full oynuyorum. Fabrika çıkışından çok daha canlı renkler.
Orasıda doğru ama çözünürlük ve monitör farkona gore değişir az pikselde pastel gibi oluyo ama ben çok canlı olsun istiyorumZaten doygunluğu fullersen çok daha canlı olur? Fotoğraftaki örnek çok saçma %100 doygunlukla video izleyince pastel boyayla yapılmış bir animasyon izliyorsun resmen.
Orasıda doğru ama çözünürlük ve monitör farkona gore değişir az pikselde pastel gibi oluyor ama ben çok canlı olsun istiyorum
O zaman Intel grafikleri kontrol merkezinden ekrandan doygunluğu fulleyeceksin. Fazla gelirse 80.
Panelin o kadar veriyordur.Full zaten ama hala az NVIDIA'nınki kadar olmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.