EfeGL Hectopat Katılım 23 Ocak 2019 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #1 Selamlar. Anakartımın sitesinde böyle bir driver var. Nasıl güncelleyeceğim anlamadım. EfeGL dedi: Selamlar anakartımın sitesinde böyle bir driver var nasıl güncelleyeceğim anlamadım. Genişletmek için tıkla... Yazmayı unutmuşum meupdatetoolu çalıştırınca peupdater ı falan çalıştırınca hiçbir şey olmuyor.
Selamlar. Anakartımın sitesinde böyle bir driver var. Nasıl güncelleyeceğim anlamadım. EfeGL dedi: Selamlar anakartımın sitesinde böyle bir driver var nasıl güncelleyeceğim anlamadım. Genişletmek için tıkla... Yazmayı unutmuşum meupdatetoolu çalıştırınca peupdater ı falan çalıştırınca hiçbir şey olmuyor.
Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.506 Makaleler 3 Çözümler 25 6 Ağustos 2021 #2 PEUpdater açılıyor mu?
EfeGL Hectopat Katılım 23 Ocak 2019 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #3 Windows 11 Bükücü dedi: Peupdater açılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır yönetici olarak falan çalıştırıyorum bir şey olmuyor.
Windows 11 Bükücü dedi: Peupdater açılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır yönetici olarak falan çalıştırıyorum bir şey olmuyor.
K KITT Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 3.996 Makaleler 6 Çözümler 336 Yer Nordrhein-Westfalen 6 Ağustos 2021 #4 MEUpdateTool'un çalışması lazım. Denedin mi? Eğer olmazsa drivers klasörünün ekran görüntüsünü at bakalım.
MEUpdateTool'un çalışması lazım. Denedin mi? Eğer olmazsa drivers klasörünün ekran görüntüsünü at bakalım.
EfeGL Hectopat Katılım 23 Ocak 2019 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #5 Hallettim arkadaşlar önce Intel üzerinden indirip sonra meupdatetool u çalıştırınca açıldı ve güncellendi teşekkürler desteğiniz için.
Hallettim arkadaşlar önce Intel üzerinden indirip sonra meupdatetool u çalıştırınca açıldı ve güncellendi teşekkürler desteğiniz için.