frkn09 Hectopat Katılım 31 Aralık 2014 Mesajlar 91 Yer Kuşadası Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. Msı gaming app'ı açarken lütfen intel ME sürücü versiyonunu yükleyin veya güncelleyin hatası alıyorum. Çözümünü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2015
Merhaba arkadaşlar. Msı gaming app'ı açarken lütfen intel ME sürücü versiyonunu yükleyin veya güncelleyin hatası alıyorum. Çözümünü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2015 #2 Intel® Download Center Bunu mu arıyorsunuz?
frkn09 Hectopat Katılım 31 Aralık 2014 Mesajlar 91 Yer Kuşadası Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2015 #3 Bunu daha önce denemiştim. tekrar denedim. ''Bu sistem, yazılımı yükleme gereksinimlerini karşılamıyor. '' hatası alıyorum.
Bunu daha önce denemiştim. tekrar denedim. ''Bu sistem, yazılımı yükleme gereksinimlerini karşılamıyor. '' hatası alıyorum.
BlueFear Kilopat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 400 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2015 #4 İmzanızdaki anakarta göre bunu dener misiniz: http://download.msi.com/dvr_exe/intel_amt10_mb.zip Son düzenleme: 16 Haziran 2015
frkn09 Hectopat Katılım 31 Aralık 2014 Mesajlar 91 Yer Kuşadası Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2015 #5 Önerdiğinizi indirmiştim fakat kurmadım. Çünkü sistemde daha üst versiyonu var diyordu şimdi kurdum. Sorun çözüldü. Teşekkürler.
Önerdiğinizi indirmiştim fakat kurmadım. Çünkü sistemde daha üst versiyonu var diyordu şimdi kurdum. Sorun çözüldü. Teşekkürler.