Intel mi AMD mi?

Merhaba PC toplayacağım bütçem kısıtlı işlemci olarak AMD düşünüyorum. Bana uygun bütçeli oyunlarda yüksek FPS verecek bir işlemci önerir misiniz, Intel de, olur AMD de.
Sadece oyun içinse Intel.

Cidden ya, bekleseydiler bari bi' stoklar bitseydi de öyle yükseltselerdi.
1 saat sonraya sunumum varmış, ben daha konuyu bilmiyorum. Abo.

Arkadaşlar uydurmayın hala 790 TL

Fiyat performans için AMD ama param var diyorsan Intel.

Her siteyi teker teker kontrol edebilecek halimiz yok maalesef, akakce üzerinden bakınca bizim dediğimiz fiyatta. Uyduran falan yok yani, ne bekliyorsun her saniye her ürünü bütün sitelerden mi kontrol edelim?
Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Buraya göre konuşuyorum ben her siteye girip bakamayız.

Akakce'ye yazınca benim dediğim gibi çıkıyor, genellikle buradan kontrol ediyor zaten forumdaki herkes. Uzatmaya gerek var mı? Eğer hala 700TL ile çok iyi, zamlanmadan önce alan alsın ne diyelim?

Akakçe'ye yazınca benim dediğim gibi çıkıyor, genellikle buradan kontrol ediyor zaten forumdaki herkes. Uzatmaya gerek var mı? Eğer hala 700TL ile çok iyi, zamlanmadan önce alan alsın ne diyelim?

Evet fiyat bu performanslı işlemci için gayet iyi.

Bakın bende girmiyorum her siteye epeye girmem yetiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…