Intel mi iyi AMD mi?

Genele bakarsak AMD daha F/P

Teknoloji ve F/P olarak AMD daha iyi, ama üstdeki arkadaşında bildirdiği gibi sıvı soğutmayla ufraşmayacaksan İntel

Bunu neye dayanayarak söylüyorsunuz hocam yıllardır aynı muhabbet sanki işlemci 100 dereceye geçip eriyor.

Bunu neye dayanayarak söylüyorsunuz hocam yıllardır aynı muhabbet sanki işlemci 100 dereceye geçip eriyor.
İşlemci ısındıkça perfonmans kaybediyor. Deneyimlerime dayanarak söylüyorum bunu. AMD'nin stok soğutması Intel kadar başarılı olamıyor.

İşlemci ısındıkça perfonmans kaybediyor. Deneyimlerime dayanarak söylüyorum bunu. AMD'nin stok soğutması Intel kadar başarılı olamıyor.
Tamam da hocam öyle bi söylüyorsunuz ki sanki çok çok fark oluyormuş gibi maksimum %5 lik fark olur.

Tamam da hocam öyle bi söylüyorsunuz ki sanki çok çok fark oluyormuş gibi maksimum %5 lik fark olur.
% olarak söylemek yanlış olur. Derece açısından kesinlikle fark ediyor. Ama illa intel alacak diye bir şey yok. Zaten yazdım intel pahalıya satıyor diye. Full Setup fiyatına işlemci almak yerine AMD almalı zaten. Ayrıca zaten sistem alacaksa o sisteme gözü gibi bakacağını var sayar isek illa o sistem sıvı soğutucu görür.

Normalde Intel'ciyim ama AMD her şekilde önde gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…