S Sneijder Rloz Centipat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #1 Bu ne iş yapar? Laptoptan söktüm ve bilmiyorum. Dosya Ekleri IMG_20230330_040347.jpg 147,2 KB · Görüntüleme: 28 IMG_20230330_040339.jpg 235,5 KB · Görüntüleme: 31 Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2023
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.879 Çözümler 244 30 Mart 2023 #2 Sneijder Rloz dedi: Bu ne iş yapar? Laptoptan söktüm ve bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi ve Bluetooth kartı.
Sneijder Rloz dedi: Bu ne iş yapar? Laptoptan söktüm ve bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi ve Bluetooth kartı.
S Sneijder Rloz Centipat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #3 ReloadingData dedi: Wi-Fi ve Bluetooth kartı. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu masaüstü bilgisayarına takabilir miyiz?
ReloadingData dedi: Wi-Fi ve Bluetooth kartı. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu masaüstü bilgisayarına takabilir miyiz?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.879 Çözümler 244 30 Mart 2023 #4 Sneijder Rloz dedi: Hocam bunu masaüstü bilgisayarına takabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Bu videodaki gibi bir dönüştürücü olursa sanırım olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sneijder Rloz dedi: Hocam bunu masaüstü bilgisayarına takabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Bu videodaki gibi bir dönüştürücü olursa sanırım olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S Sneijder Rloz Centipat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #5 ReloadingData dedi: Bu videodaki gibi bir dönüştürücü olursa sanırım olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
ReloadingData dedi: Bu videodaki gibi bir dönüştürücü olursa sanırım olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.