Laptop Link Bu laptopu almayı düşünüyorum, 8GB RAM ve 256GB SSD'nin, işlemcinin düşük olmasını dengeleyebileceğini düşünüyorum. Sizce almalı mıyım? Sadece Youtube'den video izleyeceğim.
Laptop Link bu laptopu almayı düşünüyorum, 8 GB RAM ve 256 GB SSD'nin, işlemcinin düşük olmasını dengeleyebileceğini düşünüyorum. Sizce alınır mı? Sadece YouTube'dan video izleyeceğim.
Laptop Link Bu laptopu almayı düşünüyorum, 8GB RAM ve 256GB SSD'nin, işlemcinin düşük olmasını dengeleyebileceğini düşünüyorum. Sizce almalı mıyım? Sadece Youtube'den video izleyeceğim.
Öncelikle işlemci düşük performanslı bir işlemci, ağır işlemler yapmadığın sürece çok büyük bir sorun oluşturmaz. Ama bazen tarayıcıda bile gecikme fark edebilirsin, özellikle de birden fazla sekme açıyorsan.1080p'de rahat oynatır.Oyun oynarsanda hafif oyunları oynaman lazım.Eğer oyun oynamazsan fazla bir şekilde,işini görür.
Laptop Link Bu laptopu almayı düşünüyorum, 8 GB RAM ve 256 GB SSD'nin, işlemcinin düşük olmasını dengeleyebileceğini düşünüyorum. Sizce alınır mı? Sadece YouTube'dan video izleyeceğim.