Intel N550 2 GB RAM Minecraft düşük performans

İşletim sistemi
Windows 7

Bora398

Hectopat
Daha fazla  
Dün gece Minecraft'i aynı dünyada, aynı sürümde, aynı modlarla, aynı sunucuda ortalama 30 FPS ile oynuyordum. Az önce oyunu açtım ve 10 FPS alıyorum. Havaya bakınca 20'ye çıkıyor. Ayarları kontrol ettim, her şey aynı.

Bilgisayar özellikleri:
Intel Atom N550 ve 2 GB RAM. Minecraft sürümü 1.9, OptiFine sürümü OptiFine HD i5 Ultra. Oyun orijinal. Oyuna verilen RAM miktarı da aynı. Ekran kartı driverini Intel'in sitesinden kurdum. Arkada herhangi bir program çalışmıyor. Grafikler en düşükte.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ayarlardan animasyonları kapatıp deneyin.

Oynadığınız sunucuda bir şeyler değişmiş / güncellenmiş olabilir belki.

Ben 1GB RAM'de OptiFine'siz 1.8 de 40FPS alıyorum ekran kartı 128MB garip geldi görüş açıcısın en düşüğe çek minimap düzeylerini 0'a çek tam ekran 640x480 yap.

Ben 1GB RAM'de OptiFine'siz 1.8 de 40FPS alıyorum ekran kartı 128MB garip geldi görüş açıcısın en düşüğe çek minimap düzeylerini 0'a çek tam ekran 640x480 yap.
Çözünürlük dışında yazdığınız bütün ayarlar aynı. Çözünürlüğü düşürüyorum. Edit: çözünürlüğü düşürdüm FPS 5 e indi.

Saçma artması lazım mantıkken çözünürlük ne kadar düşükse FPS o kadar artar değil mi?
Şimdi pcyi yeniden başlatıyorum. Güncelleme gelmiş Windowsa. Belki düzelir FPS.
Bilgisayarin çok ısındığını fark ettim. Pcyi kapatıp bekledim soğuyunca Minecraft i açtım ve 40 FPS alıyordum. ısındığınından dolayı fps düşmüş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…