Intel Nasıl Batmıyor?

Abi adamların işlemciler, AMD'den kötü. APU'lar da aynı şekilde. Bu adamlar neden batmıyor? Hani bize bakma biz yokluktan 10. i3'leri i5'leri aldık ama yabancılar hala Intel kullanıyor mu?
Sen para biriktirip alıyorsun. Adamlar para biriktirmekle uğraşmamak için alıyor.

Abi adamların işlemciler, AMD'den kötü. APU'lar da aynı şekilde. Bu adamlar neden batmıyor? Hani bize bakma biz yokluktan 10. i3'leri i5'leri aldık ama yabancılar hala Intel kullanıyor mu?
İntel millette kafa yapmış. PC hakkında bilgisi olmayanlar direk şu soruyu sorar : "İntel i3 mü yoksa İ5'mi ?" Çünkü AMD'yi bilmezler.

Intel gibi milyar dolarlık bir şirket batar mı öyle kolay kolay? Tamam becerememişler 11. nesilde ama bu onları denemekten alıkoymaz. Zamanları ve sınırsız paraları var. Ben her şeye rağmen Intel'i seviyorum. 8 yıl i7 4770K kullandım ve hala çalışıyor mübarek. Dayanıklı işlemciler yapıyorlar yalan yok.

Yıllardır AMD'den çok tercih edilen Intel 1-2 nesildir AMD'ye göre zayıf, yakın noktaları var diye hemen batmak zorunda mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…