Intel NVMe M2 SSD Alınır mı?

Bu video nasıl olduğu konusunda bir fikir verebilir. SSD arayışında biri olarak almayacaklar listeme eklendi kendisi. Vaat ettiği değerleri uzun süreli veremiyor en basitinden.

Fazla nand kullanılarak uygun maliyet ile yapılmış kontrolcüsü beğenilmeyen bence F/P Nvme SSD'dir. Profesyonel önemli işleriniz yok ise oyun amaçlı günlük kullanım amaçlı alacaksanız bence alınabilir.

Not: İşiniz gereği tek seferde 100-200 veya daha büyük boyuta sahip dosyalar ile çalışmıyor ya da sürdürülebilir hız sizin için çok mühim değilse alınabilir.

Bu SSD, önermediğim SSD'ler arasında yerini koruyor.
  • QLC yongalarının ömrü kısa.
  • Okuma yazma değerleri muadillerine göre düşük.
  • TBW değeri düşük.
  • Isı sensörü yok.
Kronik sorunu var mı diye soracak olursanız, hayır yok. Ama o fiyata ben 860 QVO almayı tercih ederim.

Almıyorum anlaşıldı. Alternatiflere yöneleyim. Siz hangilerini önerirdiniz? Maksimum 500 GB'a kadar arıyorum.

NVMe SSD arıyorum. I5-8250U, MX150, 16 GB RAM, 256 GB M2 SATA SSD var sistemde. Benim kendi masaüstüm var zaten ama bunu ultrabook için alternatif bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…