Intel Optane Belleğin Devre Dışı Olması

Koray AKBIYIK

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1 ay önce MSI B250M Bazooka Opt Boost anakart aldım. Üzerinde takılı Optane modül ile birlikte geldi ama ben bir türlü bunu aktif edip kullanamadım.

BIOS'tan Sata modunu Optane yaptım. Diğer seçenek M2 modülü Enable yaptım dosya gezgininde ve aygıt yöneticisinde Optane Memory gözüküyor ama Intel'in arayüzünde Optane belleği etkinleştiremiyorum bir türlü. Gösterdiği bağlantı tiki sönük.

Sitesinde açıklama var ama Türkçe dil desteği yok. Ve bununla ilgili internette bile bilgi yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Çok enteresan. Hiç kimsenin bu konu hakkında bilgisi yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bios güncellemesi yapmadıysanız buradan http://download.msi.com/bos_exe/mb/7A79v22.zip indirip buradaki videoya bakarak güncelleyin:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorunun düzeleceğine inanıyorum.
Edit: Aynı zamanda Kaby Lake bir i3, i5, i7 işlemciye ihtiyacınız var.

İlk Mesajınızda "Sitesinde açıklama var ama Türkçe dil desteği yok" demişsiniz bende onun linkini istemiştim.
Edit: Ayrıca normalde bu özellik yönetici tarafından engellenmiştir hatasını almamanız lazım.
Windows 10' u nereden indirip kurdunuz?
Intel in linklerini az sonra atayım.
Diğer konu yanlış anlaşıldı foruma resim atamıyorum :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı