M Meriç Tunca Hectopat Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 39 24 Ağustos 2018 #1 Intel Optane Memory almak mantıklı mı? Ryzen işlemci ile çalışır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2018
BurakGlr Hectopat Katılım 9 Ağustos 2016 Mesajlar 91 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2018 #2 Bildiğim kadarıyla Ryzen ile uyumlu değil ama çalıştırmayı deneyenler var onlara bakabilirsin. Intel Optane Sistem Gereksinimleri Belli Oldu - Technopat Artı 0 Eksi
Bildiğim kadarıyla Ryzen ile uyumlu değil ama çalıştırmayı deneyenler var onlara bakabilirsin. Intel Optane Sistem Gereksinimleri Belli Oldu - Technopat
fullmetal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 1 Çözümler 7 24 Ağustos 2018 #3 İçeriğe bakmadım ama abone olduğum için şunu görmüştüm: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
İçeriğe bakmadım ama abone olduğum için şunu görmüştüm: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et