B burovezir Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 1.360 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #1 Intel Optane Bellek ve Depolama uygulamasında böyle bir hata alıyorum. Sebebi ne olabilir? Uygulamanın tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum. Acaba bilgisi olan birisi yardım edebilir mi? Teşekkür ederim.
Intel Optane Bellek ve Depolama uygulamasında böyle bir hata alıyorum. Sebebi ne olabilir? Uygulamanın tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum. Acaba bilgisi olan birisi yardım edebilir mi? Teşekkür ederim.
falconxox Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #2 Hocam çözümü bulabildiniz mi ?Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS B burovezir Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 1.360 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #3 falconxox dedi: Hocam çözümü bulabildiniz mi ?Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırsam aynı depolama alanından iki tane olması gerekiyor. Artı 0 Eksi
falconxox dedi: Hocam çözümü bulabildiniz mi ?Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırsam aynı depolama alanından iki tane olması gerekiyor.
falconxox Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #4 burovezir dedi: Sanırsam aynı depolama alanından iki tane olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlamadım.bir sorun yok mu demek oluyor ? Artı 0 Eksi
burovezir dedi: Sanırsam aynı depolama alanından iki tane olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlamadım.bir sorun yok mu demek oluyor ?