Intel Optane SSD Üretimini Sonlandırıyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Intel Optane SSD üretimi

Intel, son paylaşılan bilgiler doğrultusunda Optane SSD üretimini durdurmaya hazırlanıyor. Bellek sektöründe bir devrim sloganıyla piyasaya sürülen Intel Optane SDD modelleri için yolun sonu gözüktü. Tom’s Hardware tarafınca servis edilen bilgilerle beraber Intel Optane SSD ailesinin tamamının üretiminin durdurulduğu açıklandı. Bu kısımda birtakım açıklamalarla da bulunan Intel ise, artık masaüstü bilgisayarlar için Optane Memory SSD […]

Devamı: Intel Optane SSD Üretimini Sonlandırıyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Hepimizin hayaliydi ama o bizi bıraktı çok üzüldüm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Döneminde hiçbir zaman sahip olamadığım 3DFX teknolojisi gibi hissettim birebir. Optane de gitti demek...

Sonunda...

Zamanı gelmişti bence.

@Ali Güngör burada "Optane" hakkında konuşmuştu.

Optane mantığı güzel olsa da geç kalındı. Bunu bir kenara bırakırsak da sorunları ile alakalı pek çok haber gördüm.

(Bu haberin doğruluk payını bilmiyorum, zaten bu haberi kaynak da göstermiyorum)

@Kerem00 da "Optane" ile sorunlar yaşadığını söylemişti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı