adoyad Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 559 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #1 RAM yükseltmek istiyorum ve uyumlu mu yoksa değil mi bunu öğrenmek istiyorum. Alacağım RAM: Kingston KVR800D2S6/2G 2 GB DDR2 SODIMM 800 MHz Notebook Bellek Fiyatları ve Özellikleri Sistem gereksinimlerini alttaki txt dosyasında. adoyad dedi: RAM yükseltmek istiyorum ve uyumlu mu yoksa değil mi bunu öğrenmek istiyorum. Alacağım RAM: Kingston KVR800D2S6/2G 2 GB DDR2 SODIMM 800 MHz Notebook Bellek Fiyatları ve Özellikleri Sistem gereksinimlerini alttaki txt dosyasında. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım laptop. Dosya Ekleri DESKTOP-U9CI4OE.txt 57,2 KB · Görüntüleme: 40
RAM yükseltmek istiyorum ve uyumlu mu yoksa değil mi bunu öğrenmek istiyorum. Alacağım RAM: Kingston KVR800D2S6/2G 2 GB DDR2 SODIMM 800 MHz Notebook Bellek Fiyatları ve Özellikleri Sistem gereksinimlerini alttaki txt dosyasında. adoyad dedi: RAM yükseltmek istiyorum ve uyumlu mu yoksa değil mi bunu öğrenmek istiyorum. Alacağım RAM: Kingston KVR800D2S6/2G 2 GB DDR2 SODIMM 800 MHz Notebook Bellek Fiyatları ve Özellikleri Sistem gereksinimlerini alttaki txt dosyasında. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım laptop.