Intel Pentium 1 ve Celeron İle Sistem Toplama

Emir Ay

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. Elimde bir adet Intel Pentium 1 ve bir adet Intel Celeron var. Bunlardan bir tanesiyle 100 TL'yi geçmeyecek bir sistem toplamak istiyorum. Elimde 2 adet 4 veya 8 GB'lik harddisk ve kasa mevcut. Ayrıca bir sürü eski bilgisayar parçası da var (Örnek: Intel 810 Anakart yada DDR1 RAM'ler). Amacım hem bilgisayar toplamayı öğrenmek hem de biraz nostalji yaşamak, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
3dfx Voodoo, TNT ekran kartlarından bakabilirsiniz yanına. (Bulabilirseniz)

Windows 98 veya 2000 kurabilirsiniz.

peki buna hangi anakartları ve ram leri takabilirim?

Xp yle aralarında 15 yıl var neredeyse pek zannetmiyorum o yuzden.

Çok nostaljik olmuş

Eğer iş toplamaya kadar gelirse elimde çalışıp çalışmadığını bilmediğim 512 MB DDR ram mevcut. Sana kargolayabilirim

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2016-09-10 at 13.10.55.jpeg
    61,8 KB · Görüntüleme: 117
Bit pazarında almayı düşündüğün parçalar bulunur.

İstanbulda yaşıyorsan kesin bulunur.

Sadece almak değil eski parçalarla dolu bir bodrumum var.(belki işe yararlar diye)Lakin hangi parçanın hangisiyle uyacağını bilmiyorum.Elimde şuan intel 810 anakart var arkadaşın biri TNT veya 3dfx vodoo ekran kartı uyar yazmış peki bu sisteme nasıl bir RAM takayım onu bilmiyorum.

Ba
Çok nostaljik olmuş

Eğer iş toplamaya kadar gelirse elimde çalışıp çalışmadığını bilmediğim 512 MB DDR ram mevcut. Sana kargolayabilirim
Bayramdan sonra toplamayı düşünüyorum.Kargolayabilirseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…