DanaSucukLOL Centipat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar bilgisayarımda Intel Pentium 4 524 işlemci mevcut. 1 Core 2 thread yazıyor. Intel sitesinde Hyper threading teknolojisi diyor. Bu teknolojiyi nasıl açacağım? Veya açık mı, değil mi nasıl anlayacağım?
Arkadaşlar bilgisayarımda Intel Pentium 4 524 işlemci mevcut. 1 Core 2 thread yazıyor. Intel sitesinde Hyper threading teknolojisi diyor. Bu teknolojiyi nasıl açacağım? Veya açık mı, değil mi nasıl anlayacağım?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.444 Makaleler 6 Çözümler 512 Yer İstanbul 31 Ocak 2021 #2 Görev yöneticisinde performans sekmesinde solda CPU seçiliyken tam ekran bir ekran görüntüsü paylaşır mısınız? Artı 0 Eksi
Görev yöneticisinde performans sekmesinde solda CPU seçiliyken tam ekran bir ekran görüntüsü paylaşır mısınız?
KS KS DanaSucukLOL Centipat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #3 Artı 0 Eksi
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.444 Makaleler 6 Çözümler 512 Yer İstanbul 31 Ocak 2021 #4 Eksik söylemişim herhalde. Tam ekran, ekran çözünürlüğünüzle aynı çözünürlükte bir ekran görüntüsü daha yararlı olacaktır. Yine de şöyle diyebiliriz. Orada çekirdekler ve mantıksal işlemciler yazar. Ben değerlerini okuyamıyorum ama bir şeyler yazıyor. Çekirdeklerin karşısında 1, mantıksal işlemcilerin karşısında 2 yazıyorsa sorun yok. Mevcut, ve açık. Artı 0 Eksi
Eksik söylemişim herhalde. Tam ekran, ekran çözünürlüğünüzle aynı çözünürlükte bir ekran görüntüsü daha yararlı olacaktır. Yine de şöyle diyebiliriz. Orada çekirdekler ve mantıksal işlemciler yazar. Ben değerlerini okuyamıyorum ama bir şeyler yazıyor. Çekirdeklerin karşısında 1, mantıksal işlemcilerin karşısında 2 yazıyorsa sorun yok. Mevcut, ve açık.
KS KS DanaSucukLOL Centipat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #5 Aynen öyle yazıyor hocam mantıksal işlemciler: 2 Yardımınız için teşekkürler. Artı 0 Eksi