Post Malone Kilopat Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 154 24 Mayıs 2017 #1 Intel Pentium 4 661 işlemciye R7 250 darboğaz yapar mı?
Nomasko Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Aralık 2014 Mesajlar 2.814 Makaleler 6 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2017 #2 Mutlaka yapacaktır. Ölü sisteme yatırım yapmayın.
Post Malone Kilopat Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 154 30 Mayıs 2017 #3 Ekran kartını alıp bir sure sonra sistemide değiştireceğim şimdilik kaç FPS kayıbı yaşarım
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 30 Mayıs 2017 #4 Telefonunuz muhtemelen bilgisayardan daha güçlüdür.
Post Malone Kilopat Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 154 30 Mayıs 2017 #5 Bilgisayarimi yerin dibine sokmanızı istemedim. Sorunun cevabı dışındaki düşüncelerinizi başka bir konu açıp orda belirtiniz.
Bilgisayarimi yerin dibine sokmanızı istemedim. Sorunun cevabı dışındaki düşüncelerinizi başka bir konu açıp orda belirtiniz.
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 30 Mayıs 2017 #6 Sisteminizi yerin dibine sokmuyorum. İnadı vazgeçin diyorum. Hiçbir faydası olmaz. Darboğaz da yapmaz çünkü işlemcinin kendisi tamamen darboğaz. O işlemciyle oyun falan oynayamazsınız. O işlemcinin hakkı NVIDIA GT 210.
Sisteminizi yerin dibine sokmuyorum. İnadı vazgeçin diyorum. Hiçbir faydası olmaz. Darboğaz da yapmaz çünkü işlemcinin kendisi tamamen darboğaz. O işlemciyle oyun falan oynayamazsınız. O işlemcinin hakkı NVIDIA GT 210.
Post Malone Kilopat Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 154 30 Mayıs 2017 #7 Mert dedi: Sisteminizi yerin dibine sokmuyorum. İnadı vazgeçin diyorum. Hiçbir faydası olmaz. Darboğaz da yapmaz çünkü işlemcinin kendisi tamamen darboğaz. O işlemciyle oyun falan oynayamazsınız. O işlemcinin hakkı NVIDIA GT 210. Genişletmek için tıkla... 3. Mesajı okursaydınız bunu yazmazdınız
Mert dedi: Sisteminizi yerin dibine sokmuyorum. İnadı vazgeçin diyorum. Hiçbir faydası olmaz. Darboğaz da yapmaz çünkü işlemcinin kendisi tamamen darboğaz. O işlemciyle oyun falan oynayamazsınız. O işlemcinin hakkı NVIDIA GT 210. Genişletmek için tıkla... 3. Mesajı okursaydınız bunu yazmazdınız
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 30 Mayıs 2017 #8 Post Malone dedi: 3. Mesajı okursaydınız bunu yazmazdınız Genişletmek için tıkla... Tamam okudum merak etmeyin. Hepsini birden alıp takın. Boşuna ayaklarınızı yormayın. Şaka yapmıyorum, ciddiyim.
Post Malone dedi: 3. Mesajı okursaydınız bunu yazmazdınız Genişletmek için tıkla... Tamam okudum merak etmeyin. Hepsini birden alıp takın. Boşuna ayaklarınızı yormayın. Şaka yapmıyorum, ciddiyim.