Intel Pentium 987 için işletim sistemi önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: RTX 4060
CPU: Ryzen 7 7735HS
RAM: 24GB 4800 MHz DDR5
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci
Herkese merhaba. Elimde eski, 4 GB RAM ve Intel Pentium 987'e sahip bir cihaz var. Bu sistem için hafif bir işletim sistemi arıyorum. Daha önce Linux kullanmadım o yüzden Linux önermezseniz çok iyi olur. Video vs. açması yeterli olacaktır.

Video açması ve kullanmak istiyorsan Linux kuracaksın.

Windows 10 2016 LTSB'ya da LTSC kullanabilirsin.
İkisinden birisinde vardı 2016 tam hatırlayamayacağım.
Eğer kasarsa Windows 8.1 Home Single Language da kurabilirsiniz sadece video izlemek içinse.

Video açması ve kullanmak istiyorsan Linux kuracaksın.
Windows 10 2016 LTSB'ya da LTSC kullanabilirsin.
İkisinden birisinde vardı 2016 tam hatırlayamayacağım.
Eğer kasarsa Windows 8.1 Home Single Language da kurabilirsiniz sadece video izlemek içinse.
Teşekkürler yorumlar için. Peki Android yapmak için neyi önerirsiniz? Cihazda dolunmatik ekran da var hali hazırda. Android bir sistem işimi fazlasıyla görür.

Teşekkürler yorumlar için. Peki Android yapmak için neyi önerirsiniz? Cihazda dolunmatik ekran da var halihazırda. Android bir sistem işimi fazlasıyla görür.

Android yükleme konusunda bir bilgim yok maalesef ben işin Windows tarafıyla ilgileniyorum.

Teşekkürler yorumlar için. Peki Android yapmak için neyi önerirsiniz? Cihazda dolunmatik ekran da var hali hazırda. Android bir sistem işimi fazlasıyla görür.
Android için Linux kurup Waydroid yada BlissOS.

Hocam Mint iyidir değil mi?
Evet mint çok güzel bir distro.

Hocam kurulumu yaptım. BlissOS Linux içinden mi kuracağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…