Intel Pentium B960 Windows 10 sürüm önerisi

TheHub

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
• Laptop: Hp Victus 16-S0024NT • İşlemci: AMD Ryzen 5 7640HS • Ekran kartı: Laptop Rtx 4060 • RAM: (2x8) 16 GB 5600 Mhz Ddr 5 • SSD: Samsung PM9A1 MZVL2512HCJQ PCI-Express 4.0 512 GB M.2 SSD
• Windows 10 Pro
•Mause: Bloddy A90
•Kulaklık: Gamepower Medusa Rainbow
Meslek
Öğrenci
RAM
8 GB tam 1600 Mhz
SSD veya HDD modeli
Hdd 465 Gb 5400 Rpm
Ekran kartı
Nvidia Geforce 610M
Anakart
Lenovo Mobil Kart
İşlemci
İntel Pentium B960 2.20 Ghz
Eski konularımda var zaten fakat artık bende yenisi var. Kardeşime vereceğim o kullanacak işlemciden dolayı ekleme yapıldı. 8 GB RAM oldu. SSD de almıştım ama geri HDD olacak. Windows 10 az kasma yapıyordu o yüzden LTSC düşündüm LTSB 2016 kuracaktım eskiden çok iyiydi sistemde fakat artık o da artık bayağı eskisi 2019 mu kursam direkt 8.1 mi kursam bilemedim. Bilgisayar kullanmayı bilmiyor. Oynicağı oyunlar belli 8.1'de sorun yaşar belki diye kurdurmuyorum.

Windows 10 LTSC 2019.

Windows 10 LTSB 2016 ile LTSC 2019 arasında bir fark yok, ikisinide seninkine benzer sistemimde kullandım. LTSC 2019 öneriyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı-min.PNG
    622,2 KB · Görüntüleme: 24
Annemde pek bilgisayar kullanmayı bilmez eski bir laptop var ona 2019 kurdum rahatça kullanabiliyor internette vs. geziyor şeker oyunu oynuyor öneririm.

Sadece Windows olacaksa LTSB 2016 ya da LTSC 2019 ama oratada Linux dağıtımları varken ben Mint Xfce tercih ederdim.

Hocam bana kalsa bende direkt kuracağım Linux'ta kardeşimin pek Linux kullanabilceni hiç düşünmüyorum bana kalsa Mint kuracağım Ubuntu eski sürümlerden.

Hocam bana kalsa bende direkt kuracağım Linux'ta kardeşimin pek Linux kullanabilceni hiç düşünmüyorum bana kalsa Mint kuracağım Ubuntu eski sürümlerden.

Kardeşiniz kaç yaşında? 13'ün üstünde ise biraz videolar izleyerek öğretebilirsiniz aslında, kurmadan önce sanal makinede falan denettirin.

LTSC 2019 indirmeye çalışıyordum ama yok ya hocam bir tane var tam bitecek bağlantı hatası diyor yok mu elinizde olan LTSC 2019.

Kardeşiniz kaç yaşında? 13'ün üstünde ise biraz videolar izleyerek öğretebilirsiniz aslında, kurmadan önce sanal makinede falan denettirin.

13 üstü değil hocam.

Hocam bana kalsa bende direkt kuracağım Linux'ta kardeşimin pek Linux kullanabileceni hiç düşünmüyorum bana kalsa Mint kuracağım Ubuntu eski sürümlerden.
Kullanması Windows'tan basit aslında. Uygulamayı paket yöneticisinden kur, oyunları Steam zaten native destekli, setup dosyası olan oyunları Lutris'le kuruyorsun işte.

Kullanması Windows'tan basit aslında. Uygulamayı paket yöneticisinden kur, oyunları Steam zaten native destekli, setup dosyası olan oyunları Lutris'le kuruyorsun işte.

Basitte o kullanamaz işte hiç bilmiyor öğreticem zaten direkt Linux'tan başlaması zor olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…