Intel Pentium Bilgisayar yükseltme

Çok teşekürler bende öyle düşünüyorum 400 TL ise biraz zorlansamda olur ama 1000 bu sisteme fazla.
Ekran kartı ne önerirsiniz bir de 2 GB RAM taksam 3 GB olunca sıkıntı açar diyenler var açar mı acaba çok teşeküler.

200 TL civarında ikinci elde HD 6850 bulunabiliyor. 130 wattlık bir kart yanına E5450 alsanız 120 TL gibi o da 80 watt, PSU'nuz 300 veya 350 watt ise sorun olmaz. Daha düşük bir PSU ise yine 200/250 TL gibi R7 240 veya GT 730 gibi gayet düşük güç isteyen (yaklaşık 30 watt) kartlar mevcut, onlardan biri de olabilir. Bu arada 2x2 GB DDR 2 RAM pazarlık ile 70 TL ye bulunabilir. 400 TL nin üç altı beş üstü yaklaşık bir tutar çıkar.

PSU 240 Watt.

Son düzenleme:
Hocam fiyatlar 480 bandında acaba 1 GB ekran kartlarından önerirmsiniz.

pekli 2 el değilde 0 olarak ne önerirsiniz

Teşekürler sizi biraz yordum son sorum hakkınızı helal edin Core 2Quad alsak olur mu?
Peki benim anakartın ekrankartı girişi ne PC ne valla kusura bakmayın sizi yordum.

Son düzenleme:
Teşekürler sizi biraz yordum son sorum hakkınızı helal edin Core 2Quad alsak olur mu?
Peki benim anakartın ekrankartı girişi ne PC ne valla kusura bakmayın sizi yordum.
Q9400 falan olabilir Q9550 veya Q9650 ler biraz pahalı. Ekran kartı soketi de PCI-e X16 olarak geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…