İntel Pentium D İşlemciye Ekran Kartı Önerisi

Faker

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar arkadaşta ddr2 pc var ekran kartı alacağız daha sonra anakart vs.
Hepsiburada'dan olması önemli onu da söyleyeyim.
İnternetten baktım R7 250 Öneriliyor ama R7 250X veya R7265/260X alsak Darboğaz olur mu?
Şimdiden Teşekkürler.

Bu arada Anakart da önerirseniz sevinirim. USB 3.0 olmasa da olur kasada USB3.0 yok. DDR3 Anakart olsun

Darboğaz işlemciyle alakalı. R7 250 ile R7 265 arasında grafik farkı belki Low oynuyorsan Medium'dan bir iki ayar açarsın o kadar. Darboğaz olması işlemcinin oyunun gerektirdiği işlemlere daha doğrusu senin ayarlar kısmından açtıklarına yetmemesi durumu sen işlemci gücü gerektiren ayarları açmazsan darboğaz olmaz Ekran Kartına yüklenen ayarları Texture quality vs. arttırman darboğaz oluşturmaz. Olay bundan ibaret.

Ve evet PSU önemli ama biz önermedik ki R7 250'yi adam sadece darboğaz olur mu diye sormuş. @Thermes

Kardeşim söylediğinde haklısın ama konuyu açan arkadaşın ekran kartı seçiminde psu faktörünü göz önüne aldığını sanmıyorum yani amd bir kart aldıktan 1 gün sonra buraya gelip bu seferde psu ile ilgili bir sorundan bahsetmesi muhtemel :). Ben peşinen psu konusunada açıklık getirmek istedim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı