Intel Pentium Dual Core E2200 tabanlı sisteme yükseltme

1-2 ay sonra emekli olucak zaten ama şimdilik idare etmek zorundayım şimdi R7 240 ve E5700 alsam taksam çalışırmı Boost 250 w güç kaynağı ile ?
Bak canım herkez aynı fikirde hiç harcama yapma SSD alırsın o parayla ne bilim 8x2 Ram alırsın

Kesinlike katılıyorum. Ne var şu Lol'de anlamadım gitti. Biraz para biriktir BF 4 al ve oyna. Asıl zevki o zaman "Multiplayer" modun da alırsın.
Şuanda Origin'de bf3 ve bf4'üm Steam'da Gta 4 , Farcry 3 ve Skyrim'im var kardeşim sistem kaldırmıyo.

İlk önce üslubuna dikkat et. Ondan sonra gel benimle konuş. Çoluk çocukla uğraşacak vaktim yok benim. Sordun söyledik daha anlamıyorsan bu senin sorunun. Git ailen ilgilensin seninle.

İlk önce üslubuna dikkat et. Ondan sonra gel benimle konuş. Çoluk çocukla uğraşacak vaktim yok benim. Sordun söyledik daha anlamıyorsan bu senin sorunun. Git ailen ilgilensin seninle.
Ben donanım soruyom sen dalga geçiyon . Sonrada üslubu kötü olan ben oluyorum.

@marink07 canım sen şimdi hiç birşey alma 250 TL biriktir yazın sonunda beni bul sana son oyunları ultrada çalıştıracak pc ben yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…